En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

7 Nisan 2011 10:53 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının değişik kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara Çevre Otoyolu Ayrımı-Kırıkkale-Samsun yolunun 22. kilometresinde bulunan Elmadağ DDY Üst Geçit Köprüsünde sürdürülen onarım çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatıldığından ulaşım kavşak kolundan gerçekleştiriliyor.

(Ankara-Bala) Ayrım-Konya yolunun 20-25. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

İyidere-İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı Mevkiinde kar, tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle can ve mal güvenliği amacıyla her gün yol 17.00-07.00 saatleri arasında kapalı olup, ulaşım 07.00-17.00 saatleri arasında kontrollü olarak verilecek.

TEM Otoyolunun Avcılar Kavşağında İstanbul-Avcılar ve Avcılar-Edirne bağlantısını sağlayan kollar üzerinde köprü inşaatı nedeniyle İstanbul-Avcılar ve Avcılar-Edirne bağlantı yolları 9 Nisan 2011 tarihine kadar 22.00-07.00 saatleri arasında aşamalı olarak trafiğe kapalı tutulacak.

Kemerhisar-Pozantı Otoyolunun Kırkgeçit 7 Tünelindeki onarım çalışmaları nedeniyle 7 Nisan 2011 tarihinde 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten iki yönlü olarak sağlanacak.

Hopa-Sarp yolunun Liman Köyü mevkiindeki Hopa Tüneli çıkışında yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle 14 Nisan 2011 tarihine kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Mekece-Bilecik-Bozüyük yolunun 71-73. kilometreleri arasındaki köprü genleşme derzi bakım çalışmaları nedeniyle 19 Mayıs 2011 tarihine kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Dörtdivan Kavşağı Kesimi arası muhtelif kilometrelerde yol aydınlatma ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle 30 Haziran 2011 tarihine kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde birer şerit taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecek.

Bozüyük çevre yolunun 9. kilometresinde Kütahya Kavşak Köprüsünde bakım çalışmaları nedeniyle yarına kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Merzifon-Çorum yolunun 0-4. kilometreleri arasındaki (Merzifon şehir geçişi dahil) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Merzifon-Çorum istikametinde iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor. (belirtilen kilometreler arasında bulunan Çorum-Samsun ve Çorum-İstanbul bağlantısını sağlayan kavşak kolları trafiğe kapatılarak ulaşım Merzifon şehir merkezinden gerçekleştiriliyor.)

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı 3-8. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs 2011 tarihine kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten kontrollü sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 70-72. kilometreleri arasında şev destekleme çalışmaları nedeniyle 15 Nisan 2011 tarihine kadar sağ taşıma yolu daraltılacağından dolayı sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Gölbaşı Kavşağı ile İncek Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 20 Nisan 2011 tarihine kadar Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan 2011 tarihine kadar  Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Ilgaz-Çankırı yolunun 1. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 66-67. kilometreleri arasında TCDD tarafından yapılan Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-27 Viyadüğündeki çalışmalar nedeniyle yarına kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak olup, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi 41-43. kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs 2011 tarihine kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamayacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevkii) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevkii) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapalı tutulacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü Mevkii) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

aa



Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,197 µs