En Sıcak Konular

Tatlıses'i Türk polisi koruyacak

7 Nisan 2011 10:42 tsi
Ünlü türkücü fizik tedavi için Almanya'ya uçtu...

Program çıkışında 14 Mart’ta silahlı saldırıya uğrayarak başından ağır yaralanan ve Maslak Acıbadem Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses, dün sabah saat 05.10’da taburcu edildi. Ünlü sanatçı tedavinin devamı için Almanya'ya uçtu. Tatlıses'in havaalanına sevki özel bir şekilde gerçekleşti. Daha önce ambulans helikopter ile gideceği belirtilen Tatlıses, hastanenin ambulansıyla karayolundan geniş güvenlik önlemleri altında Atatürk Havalimanı E Kapısı’na giriş yaptı. Tatlıses için havalimanında Sağlık Bakanlığı’na ait Hawker 900XP tipi ambulans uçak özel olarak hazırlandı.

2 KORUMA ATANDI

Sevilen sanatçının görüntülenmemesi için yakınları ve polis çevresini kapattı. İbrahim Tatlıses'i taşıyan uçak saat 06:00'da Atatürk Havalimanı'ndan hareket etti. Vücudunun sol tarafındaki felç nedeniyle ünlü sanatçının Münih'deki bir hastanenin fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedaviye başlanacağı açıklandı. Bu arada saldırıdan mucize eseri sağ olarak kurtulan İbrahim Tatlıses’e Koruma Şube Müdürlüğü, 2 polis memurunu koruma olarak atadı. Polislerden biri 2 gün önce sanatçının tedavi göreceği hastaneye giderek keşif yaptı. Giriş ve çıkış kapılarını mercek altına alan polisin Almanya’da silahıyla görev yapmasına izin verilmedi. Polis memurunun silahlı görev yapabilmesi için 2 ülke arasında diplomatik temaslar başladı.

SAÇLARI BEYAZLAMIŞ

Sedyenin uçağa bindirilmesi sırasında da sanatçının yakınları üzerlerindeki montları çıkararak Tatlıses’in yüzünün kapatmaya çalışması dikkat çekti. Sanatçının kameralara yansıyan görüntülerinde saçının kesildiği ve beyazlaştığı görüldü.

BABASININ ELİNİ ÖPTÜ

Tatlıses'e uçağa konulurken oğlu İdo'nun elini öptüğü görüldü. Sağ elindeki mendil ile yüzünü silen Tatlıses sağlık ekipleri tarafından uçağa konuldu. Oğlu Ahmet Tatlı babasına refakat ederken, Tatlıses'in tedavisinin Münih'te hangi hastanede devam edeceği belirtilmedi. Oğlu İdo ise vize sınavları nedeniyle babasının ilk günlerinde yanında olamayacağını ilerleyen günlerde gideceğini söyledi.

YURTDIŞINI UYGUN GÖRDÜK

Tedavi için dün sabah yurtdışına götürülen İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Maslak Hastanesi'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu şöyle bir açıklama yaptı: "Yoğun bakımdan çıkarak normal serviste tedavisi sürdürülen sanatçı İbrahim Tatlıses taburcu edilmiştir. Daha önce de belirttiğimiz gibi sanatçının fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci uzun süreli devam edecektir. Bu uzun süreçte tedavinin yurtdışında bir rehabilitasyon merkezinde devam edilmesi uygun görülmüştür."

bugün



Bu haber 610 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,512 µs