En Sıcak Konular

Bakan Yıldız: Türkiye'de her 2 kişiden biri 'AK Parti' diyor

2 Nisan 2011 17:55 tsi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 3 Kasım seçimlerinde her 3 kişiden birinin AK Parti dediğini gördük.

 Şimdi gevşeme ve herhangi bir rehavete kapılmadan her 2 seçmenimizden birinin AK Parti dediği bir ortama gelmemiz lazım. Şu anda bu ortam hamd olsun sağlanmış görünüyor." dedi.Çorum'da Sungurlu İlçesi Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Yıldız daha sonra Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde iş adamları ile toplantıda bir araya geldi. İşadamlarının sorunlarını dinleyen Bakan Yıldız, dünyada yaşanan global ekonomik krizlere rağmen Türkiye'nin hızla büyüdüğünü dile getirdi. Ekonomik büyümenin en büyük nedeninin siyasi istikrar olduğuna vurgu yapan Bakan Yıldız, "Türkiye'nin büyümeye koyduğu irade artık çok büyük. Dünya büyüyor Türkiye, dünyanın büyüme hızından daha hızlı büyüyor. Yurt dışı gezilerimde her gittiğim ülkede Türkiye'nin nasıl büyüdüğü soruluyor. Çorum'un da Türkiye büyümesine göre daha fazla büyüdüğünü söyleyen Taner Yıldız buradaki ziyaretinden sonra Çorum Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti Vali Çakır tarafından Bakan Yıldız'a Hititleri anlatan hediye verildi. Çorum Belediyesi ve Çorum AK Parti İl başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Taner Yıldız, ''Çorum üzerine düşeni her zaman yapıyor AK Parti Çorum'u anladı. Çorum'da AK Parti'yi anladı." dedi.

12 Haziran'da yapılacak seçimi değerlendiren Bakan Yıldız şunları kaydetti: Artık Türkiye kazanımlarından fedakarlık yapamaz geri dönemez. Özellikle bu ülkenin iradesine irade koyan yapıyla başta sayın Başbakanımız bize talimatlarıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz.

3 Kasım seçimlerinde her 3 kişiden birinin AK Parti dediğini gördük şimdi gevşeme ve herhangi bir rehavete kapılmadan her 2 seçmenimizden birinin AK Parti dediği bir ortama gelmemiz lazım. Şu anda bu ortam hamd olsun sağlanmış görünüyor."



Bu haber 705 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,550 µs