En Sıcak Konular

Fatih Terim'e REKOR TEKLİF!

25 Mart 2011 10:22 tsi
Fatih Terim’e milli takım teknik direktörlüğü için 8 milyon Euro teklif edildi...

FIFA sıralamasında 110. basamakta bulunan Umman, Fatih Terim’e milli takım teknik direktörlüğü teklifinde bulundu. 8 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme önerilen başarılı hoca, 2-3 gün süre istedi.

A Milli Takım’daki görevinden ayrıldıktan sonra yaklaşık 1.5 yıldır faal olarak teknik direktörlük yapmayan başarılı çalıştırıcı Fatih Terim’e Umman Futbol Federasyonu’dan sürpriz bir teklif geldi.

Daha önce Endonezya, İran ve Suriye gibi ülkelerden kendisine gelen teknik direktörlük tekliflerini reddeden 57 yaşındaki hocayı, Futbol Federasyonu Başkanı Sayyid Khalid Hamad Al-Busaidi’nin geçtiğimiz pazartesi günü İstanbul’da ziyaret ettiği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adama senelik 8 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme öneren Al-Busaidi’nin 2014 Dünya Kupası’na katılmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını belirttiği kaydedilirken, Terim’e “Sen İslâm aleminin en başarılı teknik direktörüsün. Bu yüzden seni milli takımımızın başında görmek istiyoruz. Seninle beraber ilk kez bir Dünya Kupası’nda yer almak istiyoruz” diyerek teklifi ilettiği öğrenildi.

EK SÜRE İSTEDİ

Futbol Federasyonu’nun 2014 Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edilmesi halinde ekstra primde vereceği belirtildi. Terim’in ise bu teklife henüz yanıt vermediği, 2-3 gün düşünmek için Al-Busaidi’den süre istediği öğrenildi. 1980 yılında üye olduğu FIFA’nın sıralamasında 110. basamakta bulunan Umman, geçen hafta Suriye’yle anlaşan Claude Le Roy’un ayrılmasından bu yana bir hoca bulunmuyor. Umman’ı daha önce çalıştıran teknik adamlar arasında bir dönem F.Bahçe’de görev yapan Çek Josef Venglos da vardı. Umman Milli Takımı’nda en tanıdık oyuncu olarak Premier Lig’de Wigan kalesini koruyan Ali Al-Habsi yer alıyor. (Habertürk) 
 



Bu haber 629 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,684 µs