En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

25 Mart 2011 09:52 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde geçişler kontrollü sağlanıyor...

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sayfasında yayımlanan günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi 41-43. kilometreleri arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım, İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü yapılacak.

Karabük-Eskipazar-4. Bölge Sınırı yolunun 16-17. kilometrelerindeki Cildikısık Tünelinde aydınlatma çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30. Aralık 2011 tarihine kadar 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından, sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

Ankara-Gerede Otoyolunun TAİ Ayrımı ile Akıncı Gişeleri arasındaki Ovaçayı Köprüsü'ndeki derz çalışmaları nedeniyle 17 Nisan 2011 tarihine kadar Ankara-İstanbul istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 11-12. kilometrelerindeki yol üst yapı çalışmaları nedeniyle 26 Mart'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım, sağ taşıma yolundan iki yönlü yapılacak.

İnönü-Kütahya yolunun 1. kilometresinde Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-30 Viyadüğündeki çalışmalar nedeniyle 30 Mart 2011 tarihine kadar sağ ve sol taşıma yolları trafiğe kapatılacak, ulaşım, Bozüyük-Kütahya istikametinde servis yolundan sağlanacak.

Bozüyük Çevre yolunun 9-10. kilometrelerindeki sol taşıma yolunda köprü genleşme derzi çalışmaları sebebiyle 22 Nisan'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılacak, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü yapılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları sebebiyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevkisi) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi mevkisi) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmalarından dolayı salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasında (Bafa Gölü mevkisi) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü  sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları sebebiyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü sağlanacak.

aa



Bu haber 485 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,566 µs