En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım bu kez İnönü'ye gidiyor... F.Bahçe'de müthiş prim...

0 0 0000 00:00 tsi
Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra tüm umutlarını Lig Şampiyonluğuna bağlayan Fenerbahçe'de, prim uygulamasını rafa kaldıran yönetim yeniden devreye girerek kesenin ağzını açtı.

Yüksek transfer ücretlerinin ödendiği ve futbolcuların kazançlarının diğer takımlara oranla daha iyi durumda olan Fenerbahçe'de bu sezon prim sistemi uygulanmıyordu. Yönetim zaman zaman jestler yaparak futbolculara ödemeler yaparken, belirgin bir prim sistemi yoktu.
     
Ancak bu gelenek Beşiktaş ile oynanan kupa maçı öncesi bozuldu ve yönetim "Turu geçin 1 milyon Dolar'ı alın" dedi. Turu geçemeyen Sarı-Lacivertlilerde hayal kırıklığı yaşanırken, yönetim bu kez de yarınki maç öncesi bir kez daha kesenin ağzını açtı. "Beşiktaş'ı yenin 1 milyon dolarınızı yine alın" diyen yönetime karşılık futbolcuların da söz verdiği ifade edildi. Galibiyet gelirse yönetim bir sürpriz daha yapacağı ve bu rakamı 2'ye katlayabileceği belirtiliyor. Bu prim için yedek oyuncu as oyuncu ayrımı yapılmayacağı ve tüm takımın faydalanacağı söylendi.
     
Dün akşamki antrenmandan sonra Teknik heyet ve futbolcular akşam yemeğinde bir araya gelirken, sarı-lacivertlilerin keyifli ve morallerinin yerinde olduğu görüldü.
     
Şampiyonluk için kritik viraja girildiği için sarı-lacivertli camia, futbolcular, teknik heyet ve yönetim önce galibiyet ardından da şampiyonluk için kenetlenirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın yarın takımı Samandıra'dan uğurlaması bekleniyor. Yıldırım'ın ayrıca bu kez İnönü Stadı'na gideceği ve tüm yönetimin maçta hazır bulunacağı öğrenildi.


milliyet



Bu haber 369 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,536 µs