En Sıcak Konular

Vali Mutlu: Tatlıses olayını bütün detaylarıyla çözeceğiz

21 Mart 2011 12:39 tsi
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırının perde arkasındaki bütün detayları çözeceklerini söyledi.

Gözaltında 9 kişinin bulunduğunu ve bu şahıslarla ilgili elde edilen sonuçları önümüzdeki günlerde paylaşacağını ifade eden Mutlu, bağlantılar üzerinde titizlikle çalıştıklarını belirtti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Nevruz kutlamaları kapsamında valilik binasında Türk devletlerinin bazı dernek ve vakıf temsilcilerini kabul etti. Temsilcilerin Nevruz Bayramı'nı kutlayan Vali Mutlu'ya bazı hediyeler de verildi.

Kabulün ardından basın mensuplarının İbrahim Tatlıses'e saldırı olayı ile ilgili sorularını yanıtlayan Vali Mutlu, "Bu olayın mahiyeti konusunda bütün ihtimalleri göz önünde bulundurmak suretiyle değerlendirme yapıyoruz demiştim. Bu çerçevede gözaltılar var. Gözaltılar ile ilgili olarak da titiz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Dolayısıyla bu gözaltılar sonucunda elde edeceğimiz bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız. Bu 9 kişinin gözaltına alınmış olması bazı konuların ehemmiyetinin bulunduğunu da bir şeklide ortaya koyuyor. Ama bunları netleştirmeden olumlu veya olumsuz bir şey de söylemek istemem. Ama şu var daha önce de ifade ettiğim gibi bağlantılar üzerinde titiz çalışıyoruz. Bütün detaylarıyla bu olayı çözeceğiz. Gözaltıların da bir takım çalışmaların sonucunda olduğunu da ifade etmek isterim." ifadelerini kullandı.

NEVRUZ'DA GÖZALTI YOK

Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştirilen Nevruz kutlamalarında herhangi bir sorun yaşanmadığını ve gözaltına alınanın da olmadığını belirten Vali Mutlu, "Giriş ve dağılım esnasında herhangi bir gözaltı işlemi şu ana kadar gerçekleştirilmedi. Her zaman istediğimiz şey Nevruz'un bir bahar şenliği içerisinde coşkuyla kutlanması. Sıkıntısız geçmiş olması bizim için önemlidir. Bu Türkiye İran Kafkaslar'da ortak bahar günüdür. Ortak kültürümüzün önemli günlerinden biridir. Bütün dileğimiz bu ruha uygun kutlanmasıdır." şeklinde konuştu.

cihan

 



Bu haber 702 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,335 µs