"Darbe olmasın halk ayaklansın"... "Askerler için ne gerekirse seve seve yaparım"... "Bir tane Türkiye var ve" />   "Darbe olmasın halk ayaklansın"... "Askerler için ne gerekirse seve seve yaparım"... "Bir tane Türkiye var ve"/>

En Sıcak Konular

Mankenlerimiz "darbe"den ne anlıyor?

0 0 0000 00:00 tsi
Mankenlerimiz "Bizim askerimiz girmesi gereken konuya girer"...  "Darbe olmasın halk ayaklansın"... "Askerler için ne gerekirse seve seve yaparım"... "Bir tane Türkiye var ve

Bu “özlü” sözler, podyumlarımızın, dizilerimizin, magazin dünyamızın, eğlence programlarımızın, sabah kuşaklarımızın, dergilerimizin, sahnelerimizin, playboylarımızın ve hatta siyasi partilerimizin renkli simaları mankenlerimize ait….

Onların her yaptığı  genç dimağlara örnek oluyorsa, medya ve siyasi partiler onlara bu denli itibar ediyorsa,  onların her söylediklerinde bir hikmet aramak gerekir diye düşünüyor ve starbox’ta mankenlerimizin son günlerin yaşanan darbe tartışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaşıyoruz….

Darbe mi oldu yoksa?

Ece Gürsel: Darbe mi oldu yoksa? İnanmıyorum. Allah korusun. Tabiî ki olmasını istemiyorum. Hepimiz bu ülkenin insanıyız. Enflasyon, işsizlik, kuyruklar filan, insanlar birbirine girer. Eski Türkiye’ye geri döneriz. Umarım Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye izin vermez.

Darbe olmasın halk ayaklansın

Tuğba Özay: Olmasın tabii ki. Darbe olsun da Türkiye 80’li yıllara geri mi dönsün? Darbe demek felaket sonuçlar anlamına gelir. Türkiye’de bundan sonra darbe falan olmaz. Darbe olmasın ama halk ayaklansın.

O şimdi asker canı darbe ister

Tuğba Ekinci: Bana mı darbe yapacaklarmış. Kim? Yasaklanmam inşallah. Malum, beni askerler dinliyor. Biz dünyaca ünlü bir orduya sahibiz. Bütün dünya ordumuzdan korkuyor. Bizim askerimiz girmesi gereken konuya girer. Bir askeri darbe için daha erken olduğunu düşünüyorum. Ama asker mecbur kalırsa darbe yapmalı.

Anladın sen benim fikrimi

Sema Şimşek: Sadece Atatürkçü olduğumu söylemek istiyorum. Anlayan anlar. Kendi düşüncem bana kalsın.

Orduya can kurban

Yeşim Erçetin: Türkiye’nin iyiliği için olacaksa darbe olsun. Orduya can kurban. Askerler içine gerekirse seve seve yaparım. Bir tane Türkiye var ve demokrasi için darbe olmalı.



Bu haber 350 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,634 µs