En Sıcak Konular

Hiddink'le ilgili yeni iddia

7 Mart 2011 10:16 tsi
Alman Bild gazetesi, Guus Hiddink'le ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Alman Bild gazetesi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'i, Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Bayern Münih'in muhtemel teknik direktörleri arasında gösterdi.

Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'in çalıştırdığı Bayern Münih'in, ligde bu yıl şampiyonluğa erken havlu atması ve ligde zor durumda bulunmasının yöneticileri şimdiden yeni bir teknik adam arayışına ittiğini yazan Bild gazetesi, muhtemel adaylar arasında A Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink, Leverkusen Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Martin Lol, Alman Futbol Federasyonu Sportif Direktörü Mathias Sammer isimlerini gösterdi.

Geçen hafta ligde Hannover'e karşı alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrası takımdan hemen gönderilmesi gündeme gelen Gaal'in, gelecek 3 maçı kazanması halinde sezon sonuna kadar takımda kalacağını, aksi takdirde hemen görevine son verileceğini iddia eden gazete, Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenigge'nin, ''Bizi düşündüren bir durumdayız. Sekiz felaket günü geride bıraktık. Bu durumu durdurmak için neler yapabileceğimizi görüşeceğiz'' sözlerine yer verdi.

Bayern Münih'in imparator lakaplı eski başkanı Franz Beckenbauer de yaşanan son durumla ilgili olarak, ''Yönetimin gözden geçirme kararı mantıklı. Van Gaal hata yaptı. Ancak Van Gaal kalitesini ispat etmiş bir teknik adamdır. Teknik adam değişikliği kısa vadeli bir çözümdür'' ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop'un da forma giydiği Bayern Münih, 42 puanla ligde beşinci sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlı takım bu hafta Allianz Arena'da Hamburg ile karşılaşacak.

aa



Bu haber 499 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,020 µs