En Sıcak Konular

Adnan Polat aradığı isimi buldu

4 Mart 2011 11:34 tsi
Kupadan elenen Cim Bom'da operasyon başladı.

Kabus gibi günler geçiren Cim Bom'da, sportif direktör Adnan Sezgin'in kulüple bağları koptu.. Başkan Adnan Polat boşalan koltuk için ilk düşündüğü isme resmi teklif götürdü...

Can Çobanoğlu'na teklif

Milli takım eski menaceri Can Çobanoğlu'na resmi teklif yapıldı... Başkan Polat, Can Çobanoğlu'na, "Dışarıdan eleştirmek kolay. Gel işin başına geç" teklifi yaptı

Galatasaray'ın, önceki gece Gaziantepspor'la berabere kalarak Türkiye Kupası'ndan elenmesi ve daha mart ayının başında hedefsiz kalması, kulüpte olağanüstü hal ilan edilmesine neden oldu.

Adnan Polat başkanlığındaki yönetim, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Başkan Polat'ın, kritik toplantıya, muhalif üyeler Mehmet Helvacı, Doğan Yalçınkaya ve Vedat Eşkinat'ın katılmasını engellemek için, "Futbol A.Ş. toplanacak" çağrısı yaptığı öğrenildi.

Toplantıda Başkan Polat dışında Işın Çelebi, Ali Haşhaş, Murat Yalçındağ ve Emir Sarıgül hazır bulundu.

Üyelerin sportif direktör Adnan Sezgin'in göreve devam edip etmemesi yönünde oylama yaptığı ve Murat Yalçındağ dışındaki isimlerin, "Gitsin" yönünde tercih kullandığı öğrenildi. Bunun üzerine karar Sezgin'e iletildi. Sezgin de basına istifa ettiğini açıkladı.

Çobanoğlu süre istedi

Polat'ın, toplantı biter bitmez Adnan Sezgin'in yerine düşündüğü ilk isim olan Milli Takım eski menaceri Can Çobanoğlu'na teklif yaptığı ortaya çıktı.

Başkan'ın, Çobanoğlu'nu arayarak, "Bizleri eleştiriyorsun. Dışarıdan eleştirmek kolay. Gel sen de elini taşın altına koy ve işin başına geç" dediği öğrenildi.

Çobanoğlu'nun ise Başkan Polat'tan düşünmek için süre istediği, camiadan gelen baskıları da göz önünde bulundurarak, göreve başlamaya sıcak baktığı kaydedildi.

Öte yandan sezon sonuna kadar görevde kalıp kalmayacağı merak edilen Gheorghe Hagi'nin aynı saatlerdeki antrenmana geç çıkması merak uyandırdı. Rumen teknik adam, Florya'da yapılan çalışmanın son 20 dakikasına katıldı.



Bu haber 657 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,050 µs