iyibilgi Ankara" /> iyibilgi Ankara"/>

En Sıcak Konular

Bu haberin tek başlığı olmaz

3 Mart 2011 15:45 tsi
Bu haberin tek başlığı olmaz Aslında pek sık olmuyor. Hele 4 tanesi birden nadiren gerçekleşiyor. Bugün oldu. 4 garip haber birden ortaya çıktı… iyibilgi Ankara

İlk okumada duraksamazsanız, bir daha dönüp bakmazsınız. Yani göz-zihin alışkanlığı ister. Ama bir defa daha okursanız, hep okumak isterseniz. Biraz garip haberlerdir bunlar. Hem anlamak hem “çözmek” için okursunuz.

Aynı güne denk gelmeleri ve hatta fark edilmeleri bile sık olmaz. Oysa hepsi birden çok haber kulvarında duyurulmuştur. Bakalım, bu saate kadar kaç tanesini fark ettiniz. Fark ettiniz derken, “üzerinde düşündünüz”?…

Bir de.. Haberler garip veya anormal olabilir ama.. Bunların bir “kritik” olma katsayısı var! Biz kendimize göre verdik. (10 üzerinden.) Siz de yorum olarak gönderebilirsiniz.

1. Çin’in en gizli askeri projesi (4)

Dünyanın ilgisi Çin’in kendi üretimi olan ilk hayalet uçağına odaklanmışken, Pekin yönetimi bugünlerde mesaj taşıyan güvercinleri merkezine oturtan bir başka gizli projeyi hayata geçirmekle meşgul.

Çin basınında yer alan haberlere göre, Çin Halk Kurtuluş Ordusu, geçen yıl “yedek güvercin ordusu” oluşturmak için 10 bin güvercini eğitmeye başladı. Pekin’in amacı, olası bir savaş durumunda modern teknolojinin imkanları kullanılamaz hale gelirse, bu gücü ordunun konvansiyonel iletişim altyapısında devreye sokmak.

2. Hz. İsa’nın ölümünden Yahudiler sorumlu değil (8)

Papa Hz. İsa’nın ölümünden Yahudilerin sorumlu olmadığını iddia etti.
Papa 16. Benedic kaleme aldığı yeni kitabında Hz. İsa’nın hayatını kaybetmesinde Yahudilerin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını iddia etti.

3. İngiltere binlerce UFO belgesi yayımladı (5)

İngiltere'de bugün 9000'e yakın UFO belgesi kamuoyuna açıklandı. 
Açıklanan belgeler arasında çok sayıda fotoğraf da var. İngiliz Ulusal Arşivleri'nin kullanıcılara sunduğu belgelerde; UFO'ların İngiliz ordusunca görülmesinden, Londra'da bir kişinin uzaylılarca kaçırıldığını belirtmesinden ve tanımlanamayan bir uçan nesnenin Lancester tipi bombardıman uçağına eşlik etmesinden söz ediliyor.

4. Büyücülük akademisi (5)

J.K. Rowling’in Harry Potter serisinden tanıdığımız Dumbledore karakterinin “gerçeği” Oberon Zell-Ravenheart isimli 68 yaşındaki adam, dünyanın ilk büyücülük okulunu açtı.

www.iyibilgi.com



Bu haber 2,772 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,747 µs