En Sıcak Konular

Mektup bombası Ülke'de patladı

18 Şubat 2011 23:06 tsi
Mektup bombası Ülke'de patladı ODA TV'nin aranması ve Soner Yalçın ile iki çalışanının tutuklanmasıyla ilgili olayda yeni gelişme.

En Sıradışı programında mektup alan isimlerden biri olan Ahu Özyurt, CHP'den kendisine yapılan son açıklamayı söyledi.

Ülke TV'de Turgay Güler'in sunduğu, Ahmet Kekeç ve Şamil Tayyar'ın da katıldığı programda ODA TV ve Soner Yalçın olayı gündeme geldi. Programda Şamil tayyar,  bazı gazetecilere gönderilen mektubu gündeme getirdi. Mektupta ismi geçen Ahu Özyurt mektuba sert tepki gösterirken programa bağlanan gazeteci Sevilay Yükselir ise Soner Yalçın'a veryansın etti.

Şamil Tayyar, mektubun, Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın tarafından Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Baki Özilhan'ın adına yazıldığını açıkladı.

Tayyar, söz konusu mektubun CHP'yi oldukça zora sokacağını da belirterek, mektupta bahsedilen konuların CHP ve Soner Yalçın arasındaki işbirliği ile CHP'nin Oda TV ile bağlantısını net bir şekilde ortaya koyduğunu vurguladı.

İlk kez Ülke TV'deki Ensıradışı programında yayınlanan mektupta, Soner Yalçın Halk TV'yi CHP'den isterken, 'Bu televizyonla 2011 seçimlerine iyi bir şekilde girelim' diyor.

Soner Yalçın, kurulacak televizyonda CHP'ye destek vereceklerini açıklarken televizyonda yer alacak isimlerde belli oldu: Soner Yalçın'ın kuracağı televizyonun haber merkezinde Murat Ongun, Ahu Özyurt, Hakan Aygün, Murat İde, Özlem Gürses, Serdar Akinan yer alırken, ekran yüzü olarak kullanılacak isimler arasında da Ruhat Mengi, Mehmet Tezkan, Mustafa Mutlu, Nilgün Cerrahoğlu, Oray Eğin, Sedat Ergin, Nihat Genç, Emin Çölaşan, Mine Kırıkkanat, Şükran Soner, Yazgülü Aydoğan, Çiğdem Toker, Özlem Çelik, Orhan Bursalı, Nuray Mert, Pınar Türenç bulunuyor.

CHP'den AHU ÖZYURT'A SİZ ARTIK YOKSUNUZ

Canlı yayında Ahu Özyurt ile Sevilay Yükselir arasında sözlü tartışma yaşandı. Ahu Özyurt, CHP'den yapılan açıklamayı söyledi ve artık kendileri ile çalışmayacaklarını açıkladıkların söyledi.

YATACAK YERİNİZ YOK

Sevilay Yükselir, kendisi hakkında çok ağır ifadeler yer alan haberler yapıldığını bu olayın içinde olanların yatacak yeri olmadğını söyledi. Yükselir, Ahu Özyurt'a 'Eğer sen de bu işin içindeysen senin de yatacak yerin yok' dedi. Bunun Üzerine Ahu Özyurt, "Ben hakaret dinlemeye gelmedim" dedi. Yayından ayrılacağını söyledi.

haber7



Bu haber 1,395 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,116 µs