En Sıcak Konular

Gökçek'ten şaşırtıcı Tekin iddiası!

3 Şubat 2011 15:09 tsi
Gökçek'ten şaşırtıcı Tekin iddiası! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Gürsel Tekin'i İstanbul baronlarının yiyeceğini iddia etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yine CHP'yi topa tuttu. Hedefinde yine Kılıçdaroğlu vardı. CHP içinde ulusalcıların rahat durmayacağını ve hedeflerinde ise örgütten sorumlu CHP Genel Başkan Gürsel Tekin olduğunu iddia etti.

Tv8'de Ankara Temsilcisi Erkan Tan'ın hazırlayıp sunduğu Erkan Tan ile Başkent'ten programına bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk oldu. Kendisine Kılıçdaroğlu ve CHP uzmanı olduğunu ifade eden Gökçek, muhalefete yönelik sert açıklamalarda bulundu.
 
ALTI AY SONRA GÜLE GÜLE

Baykal'ın ayağını bir komployla kaydırdıklarını söyleyen Gökçek, Baykal ile Kılıçdaroğlu'nu kıyasladı. "Havaalanında Erzurum diye Batman uçağına binerken geri döndürmediler mi?" diyen Gökçek'in açıklamaları CHP liderini kızdıracak.

"Bir tarafa Baykal'ı koyacaksın, bir tarafa Kılıçdaroğlu'nu; Baykal ağır basar. Kılıçdaroğlu hangi neticeyi alırsa alsın, maksimum altı ay sonra seçimde güle güle. O geçici bir genel başkan. Seçim mağlubiyetinin faturasını Kılıçdaroğlu'na çıkaracaklar."

BARONLAR GÜRSEL TEKİN'İ YER

Gürsel Tekin hakkında da konuşan Gökçek'in iddiası dikkat çekiciydi:

"Bana göre Gürsel Tekin'in gelmesi lazım. Ama Ergenekoncular Süheyl Batum istiyor. Gürsel Tekin ulusalcılara uzak olduğu, anadolu politikası yapmaya çalıştığı için, İstanbul'da baronlar Gürsel'i yerler."

81 VİLAYETTE SERGİSİNİ AÇARIM

Kılıçdaroğlu ile tartışmalarına değinen Gökçek, Uğur Dündar ile CHP liderinin tezgah hazırladığını iddia ederek Kılıçdaroğlu'na sorduğu sorulara cevap alamadığını hatırlattı:

"Hangi konuda yalan söylemişim? Ben Kılıçdaroğlu'nun yalanını herkesin önünde söyledim. Bana yalancı deseler ben mahkemeye veririm. Niye vermiyor? Kimin mağlup olduğu ortada değil mi? Uğur Dündar ile bize bir tezgah hazırladılar. Belgeler elimde. İçeride nasıl çalıştılar karar aldılar hepsini göstereceğim. Bu işin peşine düştüm. Bana konulacak kameraya, lambaya kadar konuşmaları var. Oturup taktik bulmak için konuşuyorlar. Referandum boyunca Kılıçdaroğlu'na onlarca soru sordum, bir tanesine cevap verebildi mi? Hadi şimdi versin, 81 vilayette sergisini açarım."

GELSİN GEZDİREYİM RAYLARI

Karayalçının, ‘Melih Gökçek bir metre ray döşemedi' iddialarına Gökçek, “Gelsin gezdireyim ne kadar ray döşemişiz görsün. CHP nereye elini dokundurmuşsa orayı kurutmuş. Bunlar Sayın Karayalçın'ın bize mirası. Öde öde bitmiyor. Kılıçdaroğlu bereketsiz diyor ya, aslında tam tersi. CHP nereye giderse bereket oradan kalkıyor.” yanıtını verdi.

BAZI YAZARLARIN SAHSİ HESABI VAR

Ankaragücü'ne karşı Doğan medyasında bazı kalemlerin tavır aldığını dikkat çeken Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bazı yazarlar var. Mesela Hürriyet'te Meriç Enercan. Bu arkadaş Ankaragücü'nün Teknik Direktörü ile zamanında takışmış. Şahsi kinini köşede sunuyor, gazete de bunu engellemiyor. Daha önce çalıştığı yerden atıldı diye de Gökçek ailesine de düşman, sanki biz atmışız gibi. Bu yüzden gazeteyi şahsi menfaatleri için kullanıyor. Ayıp değil mi? Türk medyasında bunun önleminin alınması lazım. O yazıların bir çoğu, bazı insanları tahrik ediyor. Yarın bir şey olsa azmettirici olarak ifade verir.”



Bu haber 1,013 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,129 µs