En Sıcak Konular

Defne Joy Foster'ın ölümünde 3 ihtimal

3 Şubat 2011 09:03 tsi
Defne Joy Foster'ın ölüm nedeniyle ilgili gündeme gelen 3 ihtimal bakın ne?

Defne Joy Foster'ın cesedinde darp ve cebir gibi izlere raslanmazken kesin ölüm nedeninin 1.5 ay sonra belirleneceği ifade edildi. Herkesi üzen ölümle ilgili cevap bekleyen sorular var.

Defne Joy Foster'ın ölümüyle ilgili Adli Tıp Kurumu'ndan verilen ön otopsi raporunda, “ölüme sebebiyet verecek darp, cebir, iğne izi, morluk” gibi belirtilere rastlanmadığı belirtildi. Foster'ın kesin ölüm nedeninin kan ve doku örneklerinin incelenmesinin ardından ortaya çıkacağı, bunun açıklanmasının da yaklaşık 1,5 ay süreceği ifade edildi. Milliyet'e göre Foster'ın ölüm nedeniyle ilgili gündeme gelen ihtimaller ise şöyle:

Yorgunluğa dayanamadı mı?

- Foster geçen hafta “Yok Böyle Dans” yarışmasına veda etmişti. Yarışmanın jürisinde yer alan Saba Tümer, elenen Foster'a önümüzdeki hafta da programda yarışmasa bile gösteri yapmasını söylediğini, Foster'ın ise ‘çok yorulduğunu, dinlendikten sonra gösteri yapabileceğini' anlattığını belirtti. Foster, ölmeden önce kameralara yansıyan, bar girişinde çekilen son görüntüsünde de oldukça bitkin görünüyordu. Astım hastası olduğu bilinen Foster, bu yorgunluğa dayanamadı mı?

Alerjik reaksiyon ihtimali

- Foster'ın o gece Altan'la tanıştığı ‘Eelence' adlı mekandan önce arkadaşlarıyla başka bir mekanda eğlendiği ve alkol aldığı, ardından geldiği ‘Eelence'de de alkol almaya devam ettiği iddia edildi. Uzmanlar, fazla alkolün astım hastalığına ölümcül etki yapmasının düşük ihtimal olduğunu söylüyor. Ancak alkolün Foster'ın hareketlerini yavaşlatmış olabileceği de ihtimaller arasında. Foster, alkol nedeniyle astım krizini anlamamış olabilir mi? Hareketleri yavaşladığı için çantasındaki ilaçları almakta gecikmiş olabilir mi? Ya da Foster'ın yediği başka birşey vücudunda alerjik reaksiyon yaratmış olabilir mi? Polisin hazırladığı tutanağa göre cesedi kaldığı evde yatakta bulunan Defne Joy Foster'ın astımını tetikleyecek tek unsurun evdeki köpek olduğu, bu ihtimal üzerinde de durulduğu belirtildi.

Kalp krizi mi?

- Foster'ın burnundan kan geldiği de iddialar arasında. Uzmanlar, astımla burundan kan gelmesi arasında herhangi bir bağ olmadığını belirtiyor. Foster, astım dışında ani bir kalp krizi ya da beyin kanaması gibi başka bir nedenle hayatını kaybetmiş olabilir mi?

 



Bu haber 792 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,297 µs