En Sıcak Konular

HAS Parti: 'Partimizin baraj sorunu yok'

28 Ocak 2011 17:02 tsi
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkan Siyasi Danışmanı Doç. Dr. Erdinç Yazıcı, partinin kurulmasının üzerinden sadece 7 ay gibi kısa bir süre sonra girecekleri genel seçimlerde, baraja takılma gibi bir sorunları olmadığını söyledi.

Yaklaşan genel seçimler öncesinde teşkilatlarla görüşmek, sivil toplum örgütleri ve esnafla fikir alışverişinde bulunmak üzere Nevşehir'e gelen Yazıcı, basın mensupları ile bir araya gelerek, ülke gündemi ve partisinin seçim stratejileri üzerine açıklamalarda bulundu.

Yazıcı, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılması planlanan genel seçimlerde partisinin yüzde 10 barajını aşma gibi bir sorunu olmadığını savundu. Yazıcı, "Partimiz, kuruluşunun üzerinden 7 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen genel seçimlere girecek. Önümüzdeki seçimlerden sonra HAS Parti, Türk siyasetinin çok önemli bir aktörü olacaktır. Genel seçimlerde herhangi bir hedef rakam belirtmemiz doğru olmaz. Ancak baraja takılma gibi bir sorunumuzun olmadığını belirtebilirim. HAS Parti, tepede değil sokağın içinde örgütlenen bir partidir. HAS Parti olarak genç, dinamik, büyük bir aileyiz. Seçimlerde aile olarak inanç ve dinamizmle çalışarak seçimlerden iyi bir netice alacağız." diye konuştu.

Yazıcı, Genel Başkanları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş önderliğinde, Has Parti'nin kuşatıcı, barıştırıcı, birleştirici, her kesime kucak açan anlayışla her kesimden insanın vazgeçemeyeceği bir siyasi parti konumunda bulunduğunu söyledi. 13-15 Şubat 2011 tarihleri arasında Bolu'da genel idare kurulu toplantısı yapacaklarını belirten Yazıcı, burada partinin seçim stratejisine son şeklini vereceklerini kaydetti.

(CİHAN)



Bu haber 563 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,902 µs