En Sıcak Konular

Beşiktaş'ın Ersan planı

27 Ocak 2011 16:29 tsi
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile yapılan maçta sakatlanan ve sezonu kapatan Ersan Adem Gülüm'ün yerine oynayacak isim belli oldu.

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile yaptığı maçta sakatlanan ve sezonu kapatan Ersan Adem Gülüm'ün olmaması, siyah-beyazlı takımı en çok yabancı oyuncu tercihlerinde zorlayacak. Savunmanın göbeğinde Ersan ve İbrahim Toraman ile rakiplerinin karşısına çıkan Beşiktaş'ta Ersan'ın sakatlığı teknik direktör Bernd Schuster'i yabancı oyuncu tercihleri konusunda sıkıntıya sokacak. Guti ve Quaresmalı kadrosuna Simao, Almeida ve Fernandes gibi oyuncuları da katan siyah-beyazlı ekipte, Ersan'ın sakatlığı sonrası bundan sonraki maçlarda hangi yabancı oyuncuların oynayacağı merakla bekleniyor. İkinci yarının ilk resmi maçı olan Manisaspor karşısında Sivok ve İbrahim Toraman'ı savunmanın göbeğinde oynatan Schuster, sonraki iki maçta savunmanın göbeğini yerli oyunculardan kurup yabancı tercihlerini orta saha ve hücum hattında kullandı. Schuster, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Bucaspor'a karşı İbrahim Toraman ve Ersan'ı sahaya sürerken, yabancı oyunculardan Quaresma, Hilbert, Guti, Simao ve Almeida'ya hem bu karşılaşmada, hem de Trabzonspor mücadelesinde görev verdi.

SAVUNMADA SİVOK VE FERRARİ KALDI

Teknik direktör Schuster, Ersan'ın Trabzonspor maçında sakatlanması sonrası savunmada yeni arayışlara gidecek. Yerli stoperlerden elinde sadece İbrahim Toraman kalan Alman teknik adamın bu pozisyonda oynatabileceği diğer oyuncuların yabancı olması en büyük sıkıntı oldu. Tecrübeli teknik adam, İbrahim Toraman'ın yanında Sivok veya Ferrari'yi oynatmak zorunda kalacak. Sivok ve Ferrari'den birinin oynaması ise kadrodaki diğer oyuncuların durumunu etkileyecek.

GUTI, SIMAO, ALMEIDA VE QUARESMA GARANTİ GİBİ

Sivok ve Ferrari'den birinin önümüzdeki maçlarda oynaması halinde kontenjana göre kalan yabancı oyuncular arasında Guti, Quaresma, Simao ve Almeida'nın yeri garanti gibi gözüküyor. Bernd Schuster de Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisaspor ile yapılan maçta savunmanın göbeğini Sivok-İbrahim Toraman'dan oluşturmuştu. Bu maçta Sivok'un yanı sıra elindeki yabancı oyunculardan Quaresma, Hilbert, Guti, Simao ve Almeida'yı kullanan Schuster'in bundan sonraki maçlarda da bu oyuncularla oynaması bekleniyor.

SCHUSTER, İBRAHİM TORAMAN'A DUACI

Beşiktaş, en büyük sıkıntıyı ise İbrahim Toraman'ın olası sakatlığı veya cezalı duruma düşmesi halinde yaşayacak. Ersan'ın da olmadığı dönemde savunmada yerli oyuncu olarak tek kalan İbrahim Toraman'ın olası sakatlığı veya kart cezalısı durumda olması halinde Schuster'in elinde sadece Ferrari ve Sivok kalacak. Savunmanın göbeğinde Ferrari ve Sivok'un oynaması ise diğer yabancı oyuncu tercihlerinde daha büyük sıkıntının yaşanmasına neden olacak.

ALTERNATİF ERHAN GÜVEN

Schuster'in alternatif olarak, kadroda yer alan Erhan Güven'den de bu bölgede yararlanması olası. Siyah-beyazlı takımda sağ bekte görev yapan Erhan, geçen sezon kiralık olarak gittiği Antalyaspor'da bazı maçlarda stoper mevkisinde oynamıştı. AA



Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,515 µs