En Sıcak Konular

Fener'de 'Fırtına' alarmı

26 Ocak 2011 12:16 tsi
Lideri devirip, aradaki puan farkını 4'e düşürmekten başka birşey düşünmeyen Fenerbahçeli futbolcular alarma geçti.

“Bu maçta beni oynatsın” diye Aykut Kocaman'ın gözünün içine bakıyor. Şu ana dek hiç büyük maç kazanamayan genç hoca da, tüm planlarını Trabzon'u devirmek üzerine yapıyor.

Kupadaki Gençlerbirliği sınavına 'hazırlık maçı' gözüyle bakan Kocaman ve öğrencileri, Trabzonsopr'la yatıp kalkıyor! Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezonun faturasını kesmek için adeta saatleri sayıyor.

Fenerbahçe’de Trabzonspor maçının heyecanı erken başladı. Kupada iddialarının kalmamasının da etkisiyle yarın akşam oynayacakları Gençlerbirliği maçını adeta yok sayan Sarı-Lacivertliler, Trabzon’la yatıp, Trabzon’la kalkıyor. Bir araya geldikleri her fırsatta pazar günkü maçın yorumunu yapan tüm futbolcular, bu zorlu mücadelede oynama isteğiyle yüklü. Antalya maçına değişik bir sistemle çıkan hocalarının, hafta sonunda sahaya nasıl bir 11 süreceğini merak eden futbolcular, kendilerini oynatsın diye adeta onun gözlerinin içine bakıyor. Bu heyecan öyle bir duruma geldi ki, bazı oyuncular, “18 kişilik kadroya girebilecek miyim acaba endişesi yaşamaya başladı.

Kocaman da farklı değil

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın durumu da futbolcularından pek farklı değil. Hatta işin başındaki kişi olarak onun heyecanı çok daha fazla. Hafta sonundaki karşılaşmanın, genç hoca için ayrı bir önemi daha var. İlk yarıda ne derbilerden ne de Bursa ve Kayserispor gibi ligin güçlü ekipleriyle oynadığı maçlardan galibiyet çıkarabilen Kocaman, siftahı Trabzonspor’la yapmanın hayalini kuruyor. Trabzonspor karşısında alınacak galibiyet, bir ilk olmakla kalmayacak, aradaki puan farkını 4’e indirerek, Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma getirecek. Kaptan Alex, Emre, Volkan, Gökhan Gönül, Semih gibi takımın etkili isimleriyle toplu ve bire bir görüşmeler yapan Kocaman’ın, Trabzonspor karşılaşmasının önemini dile getirip, bunu takım arkadaşlarına aktarmaları için uğraş veriyor.

Kadro-sistem belirsizliği

Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, Trabzonspor ile geçen yıl oynanan kupa finali ve ligdeki son hafta maçlarıyla, ligin ilk yarısında Avni Aker’de yapılan mücadelenin kasetlerini izleyip, yapılan hataları belirlediği öğrenildi. Kocaman, bunun yanı sıra, bu zorlu karşılaşmaya nasıl bir 11 ve taktik anlayışla çıkacağının hesabını yapıyor.

bugün



Bu haber 476 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,225 µs