En Sıcak Konular

Serdar Turgut'tan tuhaf açıklama

26 Ocak 2011 10:36 tsi
Habertürk yazarı Serdar Turgut, dünkü kısa nota bugün açıklama getirdi. Ancak Turgut'u okuyanlar hiçbir şey anlayamadı...

Serdar Turgut bu. Bir gün penisli diğer gün tenisli yazı yazar. Dün köşesine öyle bir not koydu ki, okuyanlar bu notun hikmetini anlayamadı.

Turgut bugün o nota açıklama getirdi; ancak okuyanlar yine bir şey anlayamadı..

İşte Turgut'u o garip notla ilgili açıklaması:

DÜN köşemdeki not bazı yanlış anlamalara yol açtı. Bunun benim için sürpriz olduğunu söylersem yalan söylemiş olurum. O notu yazmadan önce böyle bir yorumun olacağını tahmin etmiştim. Ancak okuyucularımın ve gazeteci arkadaşlarımın artık benim kendimle alay eden mizah türüme alıştıklarını ve o notu yadırgamayacaklarını düşünmüştüm.
İnternette bazı yorumlarda gazetenin editörlerini suçlayan düşünceler vardı. Editörler arasında benim hayvan olduğumu düşünenler varsa -ki mutlaka vardır, olmasa ben kendimden şüphe ederdim- bunu böyle kaba bir şekilde ifade etmeyecek kadar naziktir arkadaşlar.

Hem sonra o kadar kıdemim, yıllarımı bu işe vermişliğim var; arkadaşların hepsi benden genç, bunu yapmayı bir terbiyesizlik olarak görürler. Bu tür bir terbiyesizliği ancak ben yapabilirim, onu da kendim hedef olduğunda yaparım.
Görmeyenler için tekrar yazayım, dünkü köşemde şöyle bir not yazmıştım: "Yazarımız acil durum nedeniyle veterinere gittiği için bugünkü yazısını yazamamıştır." Ayrıca hakikaten de veterinere koşmuştuk.

Geçen yıl bizim ailenin hayvanlar konusunda hayli üzüldüğü bir yıl oldu. İlk önce kangalımız Yaman, kırsal kökenliler tarafından öldürüldü. Sonra miniğimiz Short'u araba kazasında kaybettik. En son olarak da neredeyse evliliğimizin başından bu yana bizimle birlikte olan kedimiz Bilican hastalanarak öldü. Evde bir tek neredeyse insan yaşıyla 90'ına gelmiş bulunan kedimiz Silvester kaldı.

Biz onca olaydan sonra onunla ilgili çok duyarlı olduk. Biraz hastalanınca hemen önceki gün olduğu gibi veterinere koşuyoruz. Hem önceki gün aynı veterinerde bu defa bizi yeni minik köpeklerimiz de bekliyordu, onları da almak zorundaydık. Yazıyı bu nedenle yazamadım, yani açıklamam tamamen gerçeği yansıtıyordu.

Şimdi evde asayiş berkemal. İki yeni minik köpek çok yaramazlar, henüz iki aylıklar; yaşlı kedimiz ise opları evde yok farz ediyor, keyfini hiç bozmuyor. Yenilerin evi hayli dağıtacağını tahmin ediyoruz.

 

Kaynak : http://www.internethaber.com/serdar-turguttan-tuhaf-aciklama-323803h.htm#ixzz1C82J7OEr



Bu haber 589 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,198 µs