En Sıcak Konular

CHP, AK Parti’ye casus göndermiş

23 Ocak 2011 14:30 tsi
CHP, AK Parti’ye casus göndermiş 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, AK Parti'nin genel merkezine casus gönderdiğini söyledi.

Güneş, "AKP'nin çalışma işleyişini tamamen öğrendim." dedi.

Kocaeli'ne gelenCHPGenel Başkan Yardımcısı Güneş, partisinin İzmit ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Güneş, basın toplantısında CHP`nin önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları aktardı.

Güneş,AKPgenel merkez binasına bir gazeteci dostunu casus olarak gönderdiğini, genel merkez binası içindeki bütün işleyişi, çalışmaları ve nasıl politika ürettikleri konusunda her şeyi öğrendiğini anlattı. Güneş, "İktidar partisi AKP`nin nasıl siyaset yaptığını, üretim merkezinde neler yaptıklarını öğrenmem gerekiyordu. Bunu nasıl yapacağım konusunda bir gazeteci dostumu gönderdim. Bana, içeride nasıl çalıştıklarını hepsini bir bir anlattı. AKP ile artık aynı paralelde siyaset yapacağız." dedi.

Partinin ekonomik gücünü yükseltmek için gelir getirici faaliyetlerin yapılması gerektiğini kaydeden Güneş, bunun için "1 TL" projesini hayata geçireceklerini belirtti. Pazartesi günü MYK toplantısında karar alıp yürürlüğe koyacaklarını söyleyen Güneş, "Genel Başkan'ımız aylık 35 TL, MYK üyeleri ve milletvekilleri aylık 25 ve üyeler ise 1 TL aidat verecekler. Bu aidatların tamamı bankada bloke edilecek ve ben Ankara`da her ayın sonunda bu parayı ilgili ilçe ve il örgütlerine anındatransferedeceğim. Partinin mali konuları konusunda örgütlerin saymanlarını da önümüzdeki hafta içinde Ankara`ya çağırıp bir seminer vereceğim. Ekonomik olarak AKP`nin 6`da bir oranındayız. Güçlü olmamız gerek. Bunun için üyelerimizden duyarlılık istiyor ve bekliyoruz." diye konuştu.

Hurşit Güneş, milletvekillerin sıralaması konusunda da görüşünü dile getirdi. Bunun için ön seçimin kesinlikle yapılması gerektiğini, bu talebini bir gün önce Genel Başkan'ına aktardığını söyleyen Güneş, sözlerine şöyle devam etti: "Ben bu talebimi Genel Başkan'ıma söyledim. Genel Başkanım bir şey demedi, suskun kaldı. Ama ön seçim ile ilgili karar eğer MYK toplantısında çıkarsa ben o toplantıda evet oyu için elimi kaldıracağım. Genel Başkan'ıma ön seçim yapılması halinde bunu ön seçim delegeleriyle yapmamız gerektiğini de söyledim. Ama genel başkanımızın isteği üyelerle yapmasıdır. Ben de kendisine üye yapısının sağlıksız olduğunu, iyi bir üye yapılanması olmadığını, güncellenmemiş bir üye profili olduğunu kendisine aktardım."

cihan



Bu haber 1,163 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,795 µs