En Sıcak Konular

Bir numara manşette

22 Ocak 2011 15:14 tsi
Bir numara manşette Taraf bugün öyle bir manşet attı ki ya "bir numarayı" açıkladı ya da...

Mehmet Haberal,CHPileMHParasında adeta paylaşılamıyor. Kulislerde Haberal'ın MHP ya da CHP'den aday olacağı konuşuluyor. Taraf Gazetesi de bu konuyu gündeme taşıdı. Fakat atılan manşet oldukça ilginç. "Akıllarında 'Bir Numara' Var" şeklindeki manşet iki şekilde algınabiliyor. Birincisi Ergenekon'un "Bir Numarası" şeklinde, ikincisi de "bu işte bir numara var" şeklinde... Ama gerçek olan birşey var ki o da Haberal'ın iki partiden birisinden vekil olacağı...

Kılıçdaroğlu'ndan sonra MHP lideri Bahçeli'nin de,Ergenekonsanığı Haberal'ı partisine davet ederek milletvekilliğine aday göstereceği kulislerde konuşuluyor.

Referandumda “Evet” oyu vereceğini açıkladığı için ihraç istemiyle disiplin kuruluna verilen MHP'nin etkili isimlerinden Ramiz Ongun'un partiyle ilişiği kesildi. Ongun'un ihracı kesinlik kazanırken, Ergenekon sanığı Mehmet Haberal'ın genel seçimde MHP'den milletvekili adayı gösterileceği iddia ediliyor.

Ongun hakkında yaklaşık 15 gün önce ihraç kararı verildiği halde, parti tabanından gelen tepkiler nedeniyle MHP Genel Merkez'i tarafından kararın açıklanmadığı bildirildi.

MHP Haberal'ı görüşecek

Daha önce CHP'den milletvekili adaylığı gündeme gelen Ergenekon sanığı Mehmet Haberal'ın bu kez MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçelitarafından partiye davet edilerek milletvekilliğine aday gösterileceği iddia edildi.

Bağımsız ülkücü kaynaklara göre 4-5 şubat tarihlerinde MHP Genel Merkezi'nde milletvekili aday adaylarıyla ilgili toplantı yapılacak. Haberal'ın ismi de bu toplantılarda gündeme gelecek.

İddialarla ilgili Taraf'a açıklama yapan MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı milletvekili adaylığıyla ilgili konuşmak için henüz erken olduğunu Haberal'ın isminin ise gündeme gelmediğini söyledi.



Bu haber 2,064 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,613 µs