En Sıcak Konular

'18 yıldır devletten yardım almadan ayaktayız'

15 Ocak 2011 18:47 tsi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Ekrem Alfatlı, BBP'nin18 yıldır devletten yardım almadan ayakta olduğunu söyledi.

Bursa'da seçim startı veren Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı'nın ardından Kadın Kolları da seçim çalışmalarını başlattı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, Kadın Kolları Genel Başkanı Şule Demirkale, MKYK Üyesi Ekrem Alfatlı ve partililerin katıldığı program Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. BBP Bursa Kadın Kolları Temsilcisi Hülya Kapucu, geçmişte seçme ve seçilme hakkının kadınların elinden alındığını hatırlatarak, kararların daha hızlı ve rahatça alınabilmesi için kadınları, üzerine düşen görevi yerine getirmeye davet etti.

Bu yılki seçimlerin kendileri için önemli olduğuna değinen BBP Bursa İl Başkanı Tahir Kahveci ise 'her evden en az bir oy isteyeceğiz' sloganıyla yola düştüklerini kaydetti. Kahveci, "Sevdamız turuncu koltuk sevdası değil, kaynaştırılmış Türk milleti oluşturma sevdası. Bu idealleri oluşturmanın yolu da meclisten geçiyor." dedi.

Bugüne kadar devletten beslenmiş olan ve yapılan hortumlamaların sona ermesiyle yok olan siyasi partilerin varlığından söz eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve Genel Muhasip Yardımcısı Ekrem Alfatlı da BBP'nin18 yıldır devletten yardım almadan ayakta olduğuna dikkat çekti. Kadınların birbirlerini etkilemede çok etkili olduklarını ifade eden Alfatlı, "Oy istemeye gidildiği zaman kadınlar size oy vereceğim sözünü verdiyse eğer, sözünün arkasında durarak gereğini yerine getirirler" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, BBP'ye oy verecek kişilerin üçte ikisini siyasete katamadıkları kadınlardan oluştuğunu belirtti. BBP'nin hedefinin seçim sürecinde büyük birlik hareketini meclise taşımak olduğunun altını çizen Tunç şöyle devam etti: "Altın tepside Muhsin Yazıcıoğlu'na başbakanlığı sundular. Bir partinin amacı iktidar olmak, ama karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşmak değildir. Temiz ellerimizi milletle buluşturup davamızı anlatacağız. Mührü ele alıp gül hilali vuracağız. İnşallah muktedir iktidarı halkla buluşturacağız."



Bu haber 742 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,591 µs