En Sıcak Konular

MHP'li Bölükbaşı'dan Eroğan'a hakaret

14 Ocak 2011 22:12 tsi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın binbir surat siyasetçi olarak anılacağını söyledi.

Adana İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Bölükbaşı, "Sayın Başbakan Türk siyasi tarihinde binbir surat siyasetçi olarak hatırlanacaktır. Çünkü çok maskeli siyaset ilk kez onunla bu kadar vahim bir şekilde siyasi literatürümüze girmiştir. Sayın Başbakan Diyarbakır'da bölücülere cesaret vermekte, Kırşehir'e gelip sahte ve fason milliyetçilik yapmaktadır. Bir taraftan tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan demektedir. Tek millet dediği milletin adını söyleyememektedir. Türk milleti kelimesini ağzında telaffuz ettiğine rastlayamazsınız. Bir taraftan tek millet demektedir. Öteki taraftan Türk milletini 36 etnik gruba bölmektedir." dedi.

"PKK'nın bugün en büyük cüret ve cesareti sayın Başbakan ve hükümetidir." diyen Bölükbaşı, "İmralı ile gizli müzakere yürüttüğü ortaya çıkmıştır. Bunu ilk açıkladığımız zaman 'Bunu ispat edemezseniz şerefsizsiniz, alçaksınız' demiştir. Sonra bu görüşmelerin, diyaloğun yapıldığı bizzat muhatap ve tarafları tarafından açıklandı. Bu sefer sayın Başbakan "Ben görüşmüyorum. Devlet görüşüyor'' dedi. Bize ''İspat edemezseniz şerefsinizsiniz, alçaksınız'' diyen Başbakan bu görüşmede ne olduğunu kendisi de sonradan kabul ettiğine göre 'şerefsiz kimdir, alçak kimdir' bunu da Türk milletinin takdirine bırakmak istiyoruz." diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Türkiye'nin Başbakan Erdoğan ile hesaplaşmak için gün saydığını savunarak, "Türkiye 8 yılı aşkın süredir ilkesi ve inancı olmayan Recep Tayyip Erdoğan ile hesaplaşmak için gün saymaktadır. Sayın Başbakan için yolun sonu görünmüştür. Türk milletinin oylarıyla iş başından uzaklaştıktan sonra kendisini ve arkadaşlarını uzun süre Türk adaleti önünde hesap verme dönemi beklemektedir.

Sayın Başbakan PKK açılımı ile Türkiye'nin etnik temelde ayrışması, çatışması ve bölünmesi sürecini başlatmanın hesabını verecektir. Bu bir Anayasa suçudur. İkinci vereceği hesap 9 yıla giren icraat dönemindeki hırsızlıkların, yolsuzlukların, vurgun soygun ve talandır. Bugüne kadar milletvekili dokunulmazlığı zırhının arkasında adalet önünde hesap vermekten kaçmak için çabalayan Başbakan için artık oyun bitmiştir. 12 Eylül referandumunda Anayasa Mahkemesini ve HSYK'yı ele geçirmek gizli gündemini uygulamaya koymaya muvaffak olan Başbakan AK Parti döneminin hırsızlık ve yolsuzluklarının hesabını vermekten yine de kurtulamayacaktır." ifadesini kullandı. Toplantıya MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

cihan



Bu haber 719 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,607 µs