En Sıcak Konular

İnter-Toto eşleşmeleri belli oldu

0 0 0000 00:00 tsi
İnter-Toto eşleşmeleri belli oldu UEFA 2007-2008 sezonu İnter-Toto Kupası kura çekimi yapıldı. Türkiye'yi temsil edecek takımın rakibi, Hırvatistan ile Arnavutluk ekiplerinin 1. turda yapacağı maçın ardından belli olacak.

İsviçre'nin Nyon kentinde bugün yapılan kura çekiminde geçen yıl uygulanan 5'li eleme turu yerine yeni bir sistem olan 3'lü eleme sistemine göre takımlar eşleşti. Halen Avrupa'nın birçok liginde sezon devam ederken, sıralamalar belli olmadığı için kuralar ülke isimlerine göre yapıldı.

İnter-Toto Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek takım, mücadeleye 2. turdan başlayacak. Türk ekibin 2. turdaki rakibi, kupanın ilk turunda karşılaşacak Hırvatistan-Arnavutluk takımlarının yapacağı maçın galibi olacak.
Türk takımı, İnter-Toto Kupası'nın 2. turunda ilk maçını 7-8 Temmuz, rövanş karşılaşmasını ise 14-15 Temmuz tarihlerinde oynayacak. Bu maçlardan galibiyetle ayrılması durumunda Türk ekibi, kupanın 3. turunda Romanya ile Bosna Hersek-Andorra takımları arasında yapılacak maçta tur atlayan takım ile eşleşecek. Türk ekibi 2. turda ilk maçını sahasında, tur atlaması durumunda 3. turda ilk maçını ise deplasmanda oynayacak.

INTER-TOTO'DAN UEFA'YA 11 TAKIM

UEFA yeni sezonla birlikte İnter-Toto Kupası'nda bir sistem değişikliğine giderken, takımlar bu kupadan UEFA Kupası'na yükselmek için 5 tur yerine 3 tur maç oynamak zorunda kalacaklar.
Yeni sistemle birlikte 3. tur maçlarının galibi olan 11 takım, UEFA Kupası'na 2. turdan başlayacak.
İnter-Toto Kupası'nda 1. tur ilk maçları 23-24 Haziran, rövanş karşılaşmaları 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde, 2. tur ilk maçları 7-8 Temmuz, rövanş karşılaşması 14-15 Temmuz tarihlerinde, 3. tur ilk maçları 21-22 Temmuz, rövanş mücadeleleri ise 28-29 Temmuz'da oynanacak.

hürriyet



Bu haber 240 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,579 µs