En Sıcak Konular

DP'de yeni başkan adayı

14 Ocak 2011 12:52 tsi
DP'de yeni başkan adayı Eski bakanlardan Rıfat Serdaroğlu, DP'de başkan dayı olacağını açıkladı...

Eski bakanlardan Rıfat Serdaroğlu, yarın yapılacak Demokrat Parti (DP) 10. Olağan Büyük Kongresi'nde genel başkan adayı olacağını açıkladı.

Serdaroğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, yarın yapılacak kongrenin Türkiye'nin demokrasi hayatı için büyük önem taşıdığını söyledi.

DP'nin siyasi felsefesi çizgisinde ilçe başkanlığından bakanlığa kadar pek çok görevde bulunduğunu ifade eden Serdaroğlu, DP'nin siyasi felsefesinin Türkiye'ye büyük eserler kazandırdığını söyledi. Serdaroğlu, ''AK Parti, bırakın bizim yaptığımız eserlere yenisini kazandırmayı, bizim yaptığımız eserleri de peşkeş çekerek satmıştır. Ayrıca AKP iktidara geldiğinde Türkiye'nin 212 milyar dolar olan borcu da 508 milyar dolara çıkmıştır'' dedi.

DP'nin, Türkiye'deki en mükemmel siyasi terbiyeyle yetişmiş insanların bulunduğu parti olduğunu ifade eden Serdaroğlu, ''AK Parti'nin tek korkusu merkez sağda büyüyecek Demokrat Parti hareketidir. Çünkü çok iyi biliyorlar ki pastadan en az yüzde 30'luk hakkını alacak Demokrat Parti, bu sultanlığın, bu tek adam diktasının, bu tek adam faşizminin bitişi olacaktır'' diye konuştu.

Adaylığını açıklamadan önce, Hüsamettin Cindoruk ile görüştüğünü ve Cindoruk'un aday olmayacağını söyleyen Serdaroğlu, ''Kendisinin hayır duaları bizimle beraberdir. Bizim her zaman onursal Genel Başkanımızdır'' dedi. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın da desteğini aldığını belirten Serdaroğlu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile de görüştüğünü ve hayır duasını aldıktan sonra adaylığını açıkladığını ifade etti.

Serdaroğlu, şöyle konuştu:

''Demokrat Parti'yi layık olduğu yere getirmek için hep beraber çalışacağız. AK Parti'nin çok parası varmış, uçakları, televizyonları, cemaatleri, hazır askerleri varmış, hiç önemli değil. Geçmişte bunun en güzel örneklerini verdik, yine yaparız. En iyi seçim çalışmasını yaparız. Çalmadık kapı bırakmayacağız, Türkiye'ye doğruları anlatacağız.

Bizdeki tecrübeli kadro Türkiye'de hiçbir siyasi partide yok. Eğer biz başarılı olamazsak Türkiye 2011 haziranından sonra bölünmeye gidiyor. Onun için mazereti olan şimdiden ayrılsın. Biz cebimizdeki son kuruşa, kanımızın son damlasına kadar, yüreğimizle, bileğimizle gerekiyorsa yürüyerek bütün Türkiye'yi dolaşacağız ve Demokrat Parti gerçeğini anlatacağız. Bugünkü şaibeli servet sahibi insanların şaibeli servetlerini başlarına geçireceğiz. Hepsini kaçtıkları yere kadar kovalayacağız. Gidecekleri yer Yüce Divan'dır, Yüce Divan'a kadar götüreceğiz.''

aa



Bu haber 814 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,190 µs