En Sıcak Konular

İşte Adnan Polat'ın hayali!

14 Ocak 2011 11:24 tsi
Herkes Kazım'ı konuşuyor. Peki Adnan Polat ne düşünüyor? İşte BUGÜN SPOR farkıyla cevabı:

Galatasaray'ın başkanı, "Hagi istedi, aldık" dediği futbolcu için işte bu cümleye imza attı: 'Fener'i Kazım'ın golüyle yendiğimizi bir düşünsenize'...

Bir sohbette, etrafındakilerin Kazım'a duydukları şüpheyi dile getirmesi üzerine ikinci yarıdaki maça atıfta bulunan Polat, "O zaman bu transferin anlamı ortaya çıkar" dedi.

Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshederek serbest bıraktığı Kazım'ı, aynı günün akşamında transfer etti. Ultraslan grubu yaptığı açıklamayla bu transferi isteyen Hagi'ye yüklenirken, "Kendisine güvenimiz zedelendi" dedi.

Başkan Adnan Polat da topu Rumen teknik adama atıp, transfer listesinin tamamen ona ait olduğunun altını çizdi. Kazım'ın Galatasaray serüveni işte böyle başlarken, Beypazarı maçındaki asist ve golüyle eleştirilerin önüne set çekti.

TOPU HAGI'YE ATMIŞTI AMA...

Bu maçtan önce yapılan eski şöhret ve başkanların karşılaşması ise Kazım için en net ifadenin ortaya çıktığı andı. Polat, soyunma odasındaki maç hazırlığı sırasında etrafındaki bazı isimlerin Kazım'a duydukları şüpheyi dile getirmesi üzerine şu cümleye imza attı:

"Telekom Arenada ikinci yarıda oynayacağımız Fenerbahçe maçında Kazım'ın gol attığını ve maçın o golle 1-0 bittiğini düşünün. İşte o zaman Kazım transferi çok büyük anlam taşır ve bu futbolcuyu da uzun yıllar kazanmış oluruz!"

Başkanın Kazım ile ilgili bu ifadeleri, genç oyuncunun sadece Fenerbahçe maçı için transfer edildiği görüşüne sahip olanları adeta haklı çıkarıyor. Ancak işin aslı öyle değil. Polat, topu Hagi'ye atmış olsa da Kazım'ın hırsına güveniyor ve sezon içindeki birçok maçta takımı ateşleyecek unsur olduğuna inanıyor.

CESUR YÜREĞE KIRGIN

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, geçtiğimiz salı günü düzenlenen Ali Sami Yen Stadı'na veda gecesine katılmayan eski oyuncularına kırgın olduğu belirtiliyor. Hatta başkanın vedaya katılan emektarlara çanta dolusu hediyeler hazırlattığı ve katılanlara da verdiği biliniyor. Ancak Polat'ın özellikle 'gelirim' diyen 'Cesur Yürek' lakaplı eski oyuncuları Bülent Korkmaz'ın gelmeyişine bozulduğu öğrenildi. Efsane kaptan ise, gazetenize yaptığı açıklamada, "Katılmayı çok isterdim. O gün antrenörlük seminerim vardı. Yetişebilirsem katılabileaceğimi söylemiştim" ifadelerini kullandı.

SAMİ YEN HEP OLACAK

Ajax maçıyla yarın kapılarını açacak olan Türk Telekom Arena Stadı'yla ilgili Başkan Adnan Polat, "Eksiklerin hepsi giderilmedi. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Özellikle ulaşım konularında taraftarlarımız biraz sıkıntı çekebilir" dedi. Polat, Seyrantepe'de yapılan stadın "Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena" olarak adlandırıldığını belirtti. Galatasaray başkanı, bu ismi Aslantepe'de de yaşatacaklarını belirterek konuyla ilgili son noktayı koydu.

BUGÜN



Bu haber 553 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,379 µs