En Sıcak Konular

Bu haberi okumadan yola çıkmayın!

14 Ocak 2011 09:34 tsi
İşte karayollarında bakım çalışmalarının sürdüğü noktalar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki açıklamaya göre, Manavgat-Alanya yolunun 1. kilometresindeki Karpuzçay Köprüsü-Antalya geliş istikameti yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Alanya istikametinde iki yönlü olarak sağlanıyor.

Bugün Gazipaşa-Anamur yolunun 35-39. kilometreleri arasındaki (Radar mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.30-14.30 saatleri arasında, Aydıncık-Silifke yolunun 43-46. kilometreleri arasında (Yeşilovacık Karayar mevki) aynı nedenle 15.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.   

Mekece-Bozüyük yolunun 66-67. kilometreleri arasında TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Hızlı Tren Projesi kapsamında VK-27 viyadüğündeki çalışmalar nedeniyle 8 Nisana kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak trafik sağ taşıma yolundan iki yönlü olarak, Trabzon-Maçka yolunun 25. kilometresindeki Maçka Tünelinde yıkama ve bakım çalışmaları nedeniyle 07.00-17.00 saatleri arasında Trabzon-Maçka istikametinde ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak, Maçka-Trabzon istikametindeyse ulaşım servis yolundan, Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.   

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında, Sivas il sınırı-Reşadiye yolunun 59-68. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım yaklaşık 45 dakikada bir 15 dakika süreyle, Malatya-Gölbaşı ayrımı-Darende yolunun 50-59. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 68-72. kilometreleri arasında şev destekleme çalışmaları nedeniyle 30 Ocak 2011'e kadar 07.00-17.00 saatleri arasında sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak. Bu yolun 70-72. kilometreleri arasında aynı nedeniyle aynı tarihe kadar sağ taşıma yolu daraltılacağı için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri, Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Maçka-Torul yolunun 2. kilometresindeki Zigana Tünelinde bakım ve yıkama çalışmaları nedeniyle 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 20 Şubat 2011 tarihine kadar hergün 24.00-06.00 saatleri arasında ve pazartesi-çarşamba-cuma günleri 12.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

aa



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,570 µs