En Sıcak Konular

"Fener, Kartal'ı bitirecek"

0 0 0000 00:00 tsi
Ligde 4 puan farkla zirvedeki yerini koruyan Sarı-Lacivertliler, hem bu kulvarda hem de kupada mutlu sona ulaşacağından emin.

F.Bahçeliler, perşembe günü yarı final rövanşında karşılaşacağı Beşiktaş’a tarihi bir yenilgi tattıracakları iddiasındalar

Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası’nda perşembe günü Kadıköy’de Beşiktaş’la oynayacağı rövanş maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, özellikle rakiplerinin Antalyaspor karşısındaki performansından sonra başarıya daha da inandılar ve bu zorlu mücadele öncesi son derece iddialı mesajlar verdiler. Sarı-Lacivertli takımın futbolcuları “Ezeli rakibimiz kupada bizi ilk maçta 1-0 yendi. Ancak son gülen biz olacağız. Onlara bu sezon ne kupada ne de ligde şans tanımayacağız ve iki kulvarda mutlu son bizim olacak” şeklinde konuştular.

TARİH YAZMA ZAMANI

Kaptanlar Ümit, Tuncay ile Alex, Kezman gibi süperstarlar, kesinlikle kupada finale adlarını yazdıracaklarını iddia ettiler. Yıldızlar, “Muhteşem taraftarımızın önünde, onların vereceği destekle Beşiktaş engelini aşacağız. Rakibimizin Antalya karşısındaki performansı ölçü değil ama şartlar ne olursa olsun biz bu maçta tarih yazacağız” dediler.

ALEX'TEN İNCE MESAJLAR VAR

Sambacı, hem teknik kadroya hem de tribünlere yönelik anlamlı mesajlar verdi. Alex de Souza “İyi futbolcu her şartta oynar görüşü çok yanlışBu, hocaya ve taraftarın sabrına göre değişir” dedi Fener’in sambacısı ders niteliğinde açıklamalar yaptı. Alex, bir futbolcunun başarısının ya da başarısızlığının arkasında yatan nedenleri ortaya koydu. Brezilya’da yuhalanan bazı isimlerin Avrupa’da devleştiğini hatırlatan Alex, Beşiktaş’lı Bobo’yu da örnekleri içine katarak konuya açıklık getirdi. “Bobo, Corinthians’taki oyunuyla kimsede hoş bir hatıra bırakmamıştı. Ama Beşiktaş’ta dikkat çekici bir performans gösteriyor” dedi.

BOBO ÖRNEĞİ ORTADA

Alex, “Adaptasyon, oyun stili, teknik kadro, taktiksel yapı, futbolcunun yaşı, futbolcuya duyulan güven gibi faktörler başarıyı etkiliyor. ‘Iyi futbolcu her şartta oynar’ düşüncesini kabul etmiyorum. Hocası ve taraftarı futbolcuya güven verirse, futbolcu da iyi oyun sergilemek için daha istekli oynar” diye konuştu.

bugün



Bu haber 284 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,433 µs