En Sıcak Konular

Fenerbahçe'de bombalar patlayacak

10 Ocak 2011 13:25 tsi
Ara transferin başlamasına rağmen henüz beklenen takviyeleri yapmayan F.Bahçe'de gözler Teknik Direktör Aykut Kocaman'a çevrildi.

Geçen sezon olduğu gibi ara transfer döneminde suskun kalan Fenerbahçe'de Colin Kazım ve Gökhan Ünal'dan sonra takımdan ayrılacak isimler henüz netleşmedi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın transfer dahil her konuda tek yetkili kıldığı Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın özellikle yabancı oyuncular için vereceği karar merak konusu oldu. Joseph Jobo'nun alınmasıyla birlikte Fabio Bilica'yı silen Kocaman, Andre Santos ve Daniel Güiza'nın yanı sıra Semih Şentürk hakkında son sözünü bugün söyleyecek.

Genç hocanın, ligin ilk yarısında hayal kırıklığı yaşadığı Bilica'nın dışında sakatlığı nedeniyle en az bir ay daha sahalardan uzak kalacak Güiza'yı elden çıkarmayı düşündüğü bildirildi. Bu iki futbolcudan Bilica'yı serbest bırakıp İspanyol golcünün sözleşmesini dondurmayı planlayan Kocaman'ın kendisini ağır bir dille eleştiren Andre Santos'u da ülkesine geri gönderteceği öğrenildi. Brezilya Milli Takımı'nda banko forma giydiği için Santos'tan para kazanıp kurtulmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetimin ise Kocaman'ın onayıyla 7 milyon Euro'ya aldığı Sambacıyı eski takımı Corinthians'a şartlı olarak iade edeceği ifade edildi. Corinthians'ın Santos'u Avrupa ekiplerine sattığı takdirde F.Bahçe'ye de belli bir pay vereceği kaydedildi.

Bu sezon da ilk 11'de oynama şansı bulamayıp gizli gizli kulüp arayan Semih Şentürk'ün ise Gökhan Ünal'ın gönderilmesi ve Güiza'nın sakatlığının düzelmemesi nedeniyle takımda tutulması bekleniyor. Kısacası, Sarı-Lacivertlilerin Bilica-Santos-Güiza üçlüsünden en az ikisine yol vererek sol kanatla birlikte orta sahaya veya forvete yabancı takviyesi yapması muhtemel görünüyor.

Kanarya yine eksik çalıştı

Fenerbahçe ikinci yarının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdürüyor. Sakatlığı geçen Baroni takımla birlikte antrenmana katılırken, sakatlıkları süren Dia, Emre, Volkan, Güiza ve hasta olan Uğur Boral çalışmada yer almadı. Bu futbolcuların tesislerde tedavi oldukları bildirildi. Sakatlığı bulunan bir başka oyuncu Stoch ise salonda antrenman yapan grupla birlikte dayanıklılık çalışmalarına katıldı.



Bu haber 559 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,433 µs