En Sıcak Konular

'Kılıçdaroğlu, derin devlet operasyonu ile genel başkan oldu'

9 Ocak 2011 13:28 tsi
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu derin devletin avukatlığını yapmakla suçladı.

Doğan, "Esasen Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'a karşı derin devlet operasyonu sonucu Genel Başkan olmuştur." dedi. Doğan, genel seçimlerde mücadelenin AK Parti ile derin devlet arasında geçeceğini yineledi ve bunun göstergelerine değindi. 

Ak Parti Elbistan İlçe Başkanlığı'nda gazetecilere açıklama yapan Doğan, "Kahramanmaraş İl Divanı'nda yaptığım konuşmada bu seçimin Ak Parti ile derin devlet arasında geçeceğini beyan ettim. Genel seçimin Cumhuriyet devrinin en büyük seçimi olduğunu söyledim. CHP Genel Başkanı alelacele bir cevap verdi. Esasen vekillerin söylediği söze vekiller cevap verir. Ya da partinin grup başkan vekilleri verir. Kılıçdaroğlu henüz genel başkanlığa alışamamış olacak ki kendisi cevap verdi. Kendisinden önceki genel başkan nasıl Ergenekon'un avukatı ise kendisi de derin devletin avukatlığına soyundu." dedi.

Avnu Doğan, şöyle devam etti: "Ben sözlerimin arkasındayım. Bu seçim derin devlet ile AK Parti arasında geçecek. Üniversitelerde hareketliliğin başlaması, BDP'nin, PKK'nın haddini aşan açıklamalar yapması, teröre prim verilmesi derin devletin eseridir. Esasen Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'a karşı derin devlet operasyonu sonucu genel başkan olmuştur. Basınımızda da yer aldı. Türkan Saylan, bir ameliyatta Deniz Baykal'ın ölebileceğini söyledi. Türkan Saylan ile derin devlet ilişkisi bilinen bir şey. Ergenekon ilişkisi bilinen bir şey. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun acele cevap vermesi de bir suçüstü yakalanmasındandır. Kılıçdaroğlu suçüstü yakalanmıştır. Damarına basılmıştır. Kılıçdaroğlu'nun takkesi alınıp keli ortaya çıkmıştır. Telaşla cevap verdi. CHP Ergenekon'un avukatı olduğunu beyan etmiştir. Baykal'ın nasıl gittiğini biliyoruz. Akşam genel başkandı, sabah bir kaset skandalı ile götürüldü. Bunu biliyoruz. Ben sözlerimin arkasındayım. Kılıçdaroğlu öyle değilse ispat etsin. Ergenekon'un avukatı olmadığını ispat etsin."

cihan



Bu haber 696 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,487 µs