En Sıcak Konular

Uçakta cep telefonu paniği: "Hepimizi öldüreceksiniz!"

0 0 0000 00:00 tsi
Uçakta cep telefonu paniği: İstanbul- Bodrum seferini yapan Onur Air uçağında bir yolcunun cep telefonunun çalması panik yarattı. Anons yapan pilot yolcuyu sert bir şekilde uyardı. İşte uçakta yaşananlar...

İstanbul- Bodrum seferini yapan Onur Air uçağında bir yolcunun cep telefonunun çalması panik yarattı. Pilot, ''Hepimizi öldüreceksiniz, uçuşun en kritik anında 'telefonları kapatın' uyarımızı neden ciddiye almıyorsunuz'' diye anons yapmak durumunda kaldı.

Olay, dün saat 16.45 sıralarında İstanbul- Bodrum seferini yapan Onur Air'e ait MD- 83 tipi yolcu uçağında meydana geldi.
 
İddiaya göre, uçak 153 yolcusuyla İstanbul'dan kalktıktan 10 dakika sonra, bir yolcunun cep telefonu çalmaya başladı.
 
Bunun üzerine pilot ve hostesler açık olan telefonların kapatılması uyarısında bulundu. Ancak uyarılara karşın cep telefonu tekrar çalmaya başladı.
 
Kaptan pilot, "Hepimizi öldüreceksiniz. Uçuşun en kritik zamanındayız. Lütfen hemen cep telefonunuzu kapatınız, uyarılarımızı neden ciddiye almıyorsunuz" diye anons yaptı.
 
Anonsun ardından iki yolcu, bu kişinin yanına giderek telefonunu elinden aldı. Bu esnada cep telefonunun sahibi ile iki yolcu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. İki yolcu, aldıkları telefonun bataryasını çıkardıktan sonra tekrar sahibine iade etti.
 
Sorunsuz bir şekilde iniş yapan uçaktaki yolculardan 29 yaşındaki Berna Gülmez, "Pilot ve hostesler uçak kalkmadan gerekli uyarıyı yapmış, cep telefonlarının kapatılmasını istemişti. Ancak kalkıştan hemen sonra bir yolcunun sık sık çalan telefonu panik yaşanmasına neden oldu. Telefonun önce arandığı, ardından da alarmının açık olmasından dolayı sık sık çaldığı anlaşıldı. Ancak iki yolcu müdahale ederek telefonun bataryasını çıkardılar. Yolculuk sorunsuz sona erdi" dedi.

CNNTurk



Bu haber 313 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,810 µs