En Sıcak Konular

Beşiktaş'ta sakatların son durumu

31 Aralık 2010 12:51 tsi
Sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, ikinci yarıya Holosko dışında tam kadro girmeyi hedefliyor.

Sezon başından itibaren üst üste sakatlık veren ve ilk yarının büyük bölümünde eksik kadroyla mücadele etmek zorunda kalan Beşiktaş'ta bu şansızlığı yaşayan oyuncular bölüm bölüm kamp çalışmalarına katılacak.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Holosko dışında ilk yarıyı sakat tamamlayan Rüştü, Nobre, Bobo, Ekrem, İbrahim Üzülmez, Nihat, Ernst, Onur ve Sivok'un yavaş yavaş takıma katılacaklarını söyledi.

Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rüştü, Nihat, Ekrem ve Bobo dışındaki oyuncuların çalışmalar için hazır olduğunu belirterek, ''Aşağı yukarı herkes kampın bir bölümünde takıma dahil olacak. Tabii ki hepsi ilk günden çalışmalara başlamayacak. Sakatların hepsi ilk yarının son haftasında takımla çalıştı. Yüklemelerle ilgili durumlar olacak. Rüştü, Bobo, Ekrem ve Nihat sakatlıktan yeni çıkıp çalışmalara başlayacakları için yükleme programı açısından durumları önemli. Kamp çalışmasının değişik dönemlerinde yavaş yavaş takıma dahil olacaklar'' dedi.

EN BÜYÜK ŞANSIZLIĞI SAKATLIKLAR OLDU

Sezona flaş transferler ve büyük umutlarla giren Beşiktaş'ın ilk yarıdaki en büyük şansızlığı sakat oyuncuların çokluğu oldu.

Beşiktaş'ta sezonun başından itibaren 22 futbolcu sakatlıkları nedeniyle bazı maçlarda görev alamazken, sezonun ilk yarısında oynanan 32 resmi maçta takımlarını sakatlıklar nedeniyle en çok yalnız bırakan oyuncular 20 maçla Ekrem Dağ ile Rıdvan Şimşek olmuştu. Bu iki futbolcuyu 19 maçla İtalyan Matteo Ferrari izlerken, Rüştü Reçber 13, Ricardo Quaresma ise 12 karşılaşmada sakatlıkları nedeniyle oynayamadı.

Bu futbolcuların yanı sıra Yusuf Şimşek, Nihat Kahveci, Bobo, Mert Nobre, Fatih Tekke, Erhan Güven, Onur Bayramoğlu, Hakan Arıkan, Mehmet Aurelio, Tomas Zapotocny, İbrahim Toraman, Guti Hernandez, Necip Uysal, Fabian Ernst, Cenk Gönen, İbrahim Üzülmez, Filip Holosko sakatlık yaşayan diğer oyuncular oldu.

SADECE 7 FUTBOLCU SAKATLANMADI

Beşiktaş'ta, 29 kişilik kadroda sakatlık yaşamayan futbolcu sayısı ise sadece 7 oldu.

Siyah-beyazlılarda, en çok forma giyen futbolculardan Alman Roberto Hilbert sakatlıklara adeta meydan okudu. Beşiktaş'ta ayrıca Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı, Michael Fink, Ersan Gülüm, sakatlıklar nedeniyle son haftalarda takımda oynayan Ali Kuçik ve sadece son oynanan Konya Torku Şekerspor Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen A2 takımından Furkan Şeker bu sezon sakatlıklar nedeniyle takımlarını yalnız bırakmayan futbolcular oldu.



Bu haber 678 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,450 µs