En Sıcak Konular

9 futbolcuyla yollar ayrıldı

29 Aralık 2010 14:35 tsi
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar yollarını ayıracakları 9 futbolcuyu açıkladı.

Konyaspor, 9 futbolcusu ile yollarını ayırma kararı aldı. Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, yollarını ayıracakları futbolcuların bugün Antalya'da başlayan kampa götürülmediğini belirterek, transfer çalışmalarının da devam ettiğini açıkladı.

Ligin ikinci yarısı için Antalya'da Resort Otel'de kampa giren Yeşil-beyazlı ekip ilk çalışmasını bugün yapacak. Kampın 16 Ocak'a kadar süreceğini belirten Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, lige iyi bir hazırlık yapmak istediklerini söyledi.

Aralarında başta takım kaptanı Erdal Kılıçaslan'ın da bulunduğu Burak Karaduman, İvan Lieteva, Emrah Eren, İbrahima Bongura, Eser Yamur, Ramazan Kahya, Borek Dockal, Martın Klien'in kampa götürülmediği belirtildi.

Başkan Karapınar ise kampa götürülmeyen oyuncularla yollarını ayıracaklarını söyledi. Karapınar, "Bugün itibariyle ikinci yarı hazırlıklarına başlıyoruz. İkinci yarı bizim için çok zor geçecek. Kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Kampa gönderilmesi düşünülen oyuncular getirilmedi. Bunlar takımdan gönderilecek muhtemel oyuncular " diye konuştu.

"ERDAL, BİR KAPTANA YAKIŞMAYACAK HAREKETLER YAPTI"

Gönderilecek futbolcular arasında bulunan takım kaptanı Erdal'ın, kampa dahil edilmeme sebebini açıklayan başkan Bahattin Karapınar, şunları söyledi:

"Erdal, Konyaspor'a uzun süre hizmet etmiş bir oyuncu. Ancak yaptığı hareket, bir kaptana yakışmayacak hareketti. Parası için kendisine verilen çekle ilgili bir problemdi. Takımdan gönderilmesi düşünülüyor. Konyaspor'da kimsenin parası kalmaz. Konyaspor'a çok emeği geçti. Birinci lige çıkmamızda da epey bir katkısı oldu."

TRANSFERLER SÜRÜYOR

Bahattin Karapınar, transfer çalışmalarının ise hızla devam ettiğini söyledi. Karapınar, "İngiltere Championship Ligi'nden bir santrforu hafta sonuna kadar takımımıza katacağız. Bir de Avrupa'dan alacağımız bir santrfor olacak. Bu transferlerin alt yapılarını oluşturuyoruz. Bu transferler bir aksilik olmazsa hafta sonuna kadar bitecek. Alacağımız oyuncuların takıma katkı yapacağını düşünüyorum. En az üç tane yabancı transferi yapacağız. Tavşanlı Linyitspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Akyüz'le ilgileniyoruz. Takımda görmek istedigimiz bir futbolcu" dedi.



Bu haber 501 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,578 µs