FLAŞ! Turkcell Süper Lig'de 29'uncu haftanın açılış maçında Gaziantepspor ile Fenerbahçe Kamil Ocak Stadı'nda karşılaştı. F.Bahçe karşılaşma sonrasında gülen taraf olurken, Gaziantep çok üzüldü... " /> FLAŞ! Turkcell Süper Lig'de 29'uncu haftanın açılış maçında Gaziantepspor ile Fenerbahçe Kamil Ocak Stadı'nda karşılaştı. F.Bahçe karşılaşma sonrasında gülen taraf olurken, Gaziantep çok üzüldü... "/>

En Sıcak Konular

Fener, Gaziantep'i çok üzdü:

0 0 0000 00:00 tsi
Fener, Gaziantep'i çok üzdü: FLAŞ! Turkcell Süper Lig'de 29'uncu haftanın açılış maçında Gaziantepspor ile Fenerbahçe Kamil Ocak Stadı'nda karşılaştı. F.Bahçe karşılaşma sonrasında gülen taraf olurken, Gaziantep çok üzüldü... 

15. dakikada Fenerbahçe yarı alanından atılan uzun topta Kezman sağ çaprazda topla buluştu, ceza sahası içine giren Tuncay'ın önüne bıraktı, bu oyuncu kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda sert vurdu meşin yuvarlağı kaleci Oğuz çelerek gole izin vermedi.

18. dakikada Gaziantepspor'dan Veysel'in geliştirdiği atakta Fenerbahçe savunması topa dokundu. Meşin yuvarlak Erdal'ın önüne geldi, bu oyuncunun ceza sahası dışından vurduğu sert şutta top yandan auta çıktı.

23. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Ümit, Tümer'le sol çaprazda verkaça girdi, ceza sahası içinde topla buluştu, çizgiye inip yaptığı ortada defansa çarpan top sekince meşin yuvarlak kaleci Oğuz'da kaldı.

30. dakikada Fenerbahçe Alex'in penaltı golüyle öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta defansın arkasına atılan uzun topta Kezman sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Kaleci Oğuz kalesini terk edip hamle yaptı, Kezman topu kurtardığı için Oğuz'un müdahalesiyle yerde kalınca hakem M.Kamil Abitoğlu hem Fenerbahçe'nin hem de kendisinin bu sezonki ilk penaltısını çaldı. Atışı Alex kullandı, kaleci Oğuz'un soluna vurduğu topa kaleci de hamle yaptı ama meşin yuvarlak yan direğin içine çarparak ağlara gitti: 0 - 1.

38. dakikada sağ çaprazdan Kezman'ın pasında ceza yayı içined topla buluşan Tümer'in isabetsiz şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Fenerbahçe bu sezon ilk kez kazandığı penaltıyı Alex'le gole çevirerek devreyi 1 - 0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI

48. dakikada Bekir'in sağ çaprazdan ceza sahasına gönderdiği uzun topta Diawara ile birlikte çıkan Serdar ellerini kullanmanın verdiği avantajla çıkarak topu aldı ve tehlikeyi önledi.

54. dakikada Kezman'ın pasında Tümer ceza sahasında topla buluştu, çizgiye indi, geriye müsait durumdaki Alex'e pas yerine kaleye vurunca meşin yuvarlak kaleci Oğuz'da kaldı. Tümer'in pas vermemesine ise oyuncular tepki gösterdi.

56. dakikada Krita'nın ceza sahasına yaptığı ortayı Edu kafayla çıkardı, dönen topun gelişine Krita sert vurdu, meşin yuvarlağı kaleci Serdar direk dibinde iki hamlede topu kontrol etti.

57. dakikada Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Tümer'in sol çaprazdan yaptığı ortaya Kezman dokunamadı defans topu uzaklaştırdı. Tümer yine sol çaprazdan ortaladı Zurita'nın kafayla uzaklaştırmak istediği topu Tuncay kontrol etti, yere indirmeden önce Faruk'tan kurtuldu sonra da dönerek vurup meşin yuvarlağı kaleci Oğuzun solundan ağlara gönderdi: 0 - 2.

61. dakikada taçtan gelen top Bekir'i aştı, Mehmet Aurelio kontrol edip sağdan ceza sahasına girdi arka direğe gönderdiği sert pasta Alex yükselip kafayı vurdu, meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

62. dakikada Zurita'nın sağdan aut çizgisinden kaleye paralel yaptığı sert ortayı Serdar parmaklarının ucuyla kornere attı. Atışı sol köşeden kullanan Faruk'un sert ortasında ceza sahası içinde Diawara kafayı vurdu, yerden seken topu Serdar direk dibinde kontrol etti.

68. dakikada Mehmet Aurelio'nun sağ çapraza pasında Tuncay ceza sahasında topla buluştu, meşin yuvarlağın gelişine yatarak sert vurdu, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

73. dakikada sağ çaprazda Tuncay'a yapılan faulü Alex bekletmeden kullandı, Tuncay sağ çaprazda ceza sahası içinde topla buluşur buluşmaz yaptığı ortada kaleci Oğuz önce topu çeldi ve sonra da ikinci hamlede topu kontrol ederek tehlikeyi büyümeden önledi.

78. dakikada sol çaprazdan taç çizgisine yakın mesafeden Krita'nın orta şut karışımı vuruşunda meşin yuvarlak üst direğin üstüne çarparak auta çıktı Gaziantepsporlu oyuncular kaleci Serdar'ın topu kornere attığını iddia etse de hakem aut kararından dönmedi.

79. dakikada sağ köşeden gelen kornerde defanstan seken ve Bekir'in önünde kalan topu bu oyuncu kontrol edip vurdu, kaleci Serdar topu çıkardı.

82. dakikada sol köşeden kullanılan kornerde Diawara'nın kafasında Tümer topu çizgiden çıkardı, dönen topa Bekir vurdu, meşin yuvarlağı bu kez de kaleci Serdar yumruklayarak ceza sahası dışına çıkardı.

90+2'de gelişen Gaziantepspor atağında Diawara'nın yükselttiği topu De Nigris aynı oyuncuya geri indirdi. Sağ çaprazda Diawara topu yere indirmeden sert vurdu meşin yuvarlak kaleci Serdar'ın kucağında kaldı.

Kalan uzatma dakikalarında başka gol gelmeyince müsabaka 2 - 0 Fenerbahçe'nin üstünlüğünde sona erdi. Alex ve Tuncay'ın golleriyle bu sezonki İstanbul dışındaki son maçından da 3 puan çıkaran Fenerbahçe puanını 59'a çıkardı. Gaziantepspor ise 35 puanda kaldı.

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: M.Kamil Abitoğlu, Cemal Gemici, Serkan Akarca

Gaziantepspor: Oğuz 3, Mehmet 3, Bekir 4, Afanou 4, Krita 4, Tamer 3 (Dk. 46 De Nigris 3), Özgür 4, Faruk 4, Zurita 4, Erdal 3 (Dk. 83 Ekrem ?), Veysel 3 (Dk. 46 Diawara 4)

Fenerbahçe: Serdar 8, Önder 7, Edu 6, Lugano 6, Ümit 7, Tuncay 8, Deniz 7 (Dk. 82 Selçuk ?), Mehmet Aurelio 7, Tümer 6, Alex 7 (Dk. 78 Deivid 4), Kezman 4.

Goller: Dk. 30 Alex (pen), Dk. 57 Tuncay (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 25 Özgür, Dk. 29 Oğuz (Gaziantepspor), Dk. 28 Ümit, 90+2 Tümer (Fenerbahçe)


sabah



Bu haber 320 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,548 µs