En Sıcak Konular

Tuncay Özkan sahte belge vermiş!

0 0 0000 00:00 tsi
Tuncay Özkan sahte belge vermiş! Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, Kanaltürk'te denetim yapan Maliye müfettişlerine sahte belge verdiklerini söyledi. Uğur Mumcu Vakfı'nda konferans veren Özkan, Kanaltürk'te Maliye'nin yaptığı denetim sırasında yaşananları anlattı.

Denetim sırasında Maliye müfettişlerine oda tahsis ettirdiğini ve çay servisi yaptırdığını belirtti. Özkan, asansörde karşılaştığı müfettişlerin kendisine, "Tuncay Bey bizimle ilgili demeçlerinizi beğenmedik" dediklerini, "İyi de siz de götürüp buradaki belgeleri dinci basına veriyorsunuz" diye karşılık verdiğini kaydetti. Özkan, bu diyaloğun devamını ise şöyle aktardı:

"Bunun üzerine bana müfettişler 'bizden mi şüphe ediyorsunuz' dediler. Ya kimden şüphe edeceğim? Geçenlerde bizim çocuklar önlerine sahte belge koydular. Onu da götürdüler. Bugün gazetesine verdiler. Belgeyi aynen yayınladılar. CHP ile ilgili şey var ya. Onu aynen yayınladılar." Özkan, CHP'nin bir belgesel filmin avansı olarak verildiğini açıkladığı 3 milyon dolarla ilgili olarak ise ilk yaptığı açıklamada, "İspatlayın, kendimi asarım" demişti. Özkan, şimdi de parayla ilgili belgenin sahte olduğunu ve müfettişlere kendilerinin verdiğini söyledi.

ÇIKIŞTA 'REKLAM PARASI' DEDİ

Özkan, salondakilere CHP'den transfer verilen 3 milyon dolarla ilgili belgenin kendileri tarafından müfettişlere verilmiş sahte belge olduğunu öne sürerken, çıkışta gazetecilerin aynı yöndeki sorularına ise "O paranın bağış olduğunu ispatlasınlar, yine söylüyorum intihar ederim, o para reklam karşılığı, siz nasıl reklam alıyorsanız, biz de reklam alıyoruz?" dedi. Tuncay Özkan, amacının sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la sorunu olmadığını belirterek, "Ben bütün medyayı kurtarmaktan, hatta bütün Türkiye'yi kurtarmaktan bahsediyorum. Ben siyasi bir dönüşümden bahsediyorum" diye konuştu. Özkan, Turgut Özakman'ın Kanaltürk'teki konuşmalarını CVD ve DVD formatında çoğaltıp korsan yayın olarak piyasaya sürdüğü gerekçesiyle Özakman tarafından mahkemeye verilmesi konusunda ise, "Ne yani ben Turgut Abi'yi mi dolandırmışım sanki, gülüp geçiyorum" karşılığını verdi.

turktıme



Bu haber 290 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,378 µs