En Sıcak Konular

'Bahçeli, metin yazarlarını değiştirsin'

9 Aralık 2010 16:25 tsi
'Bahçeli, metin yazarlarını değiştirsin' AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, öğrenci protestoları ve gündemdeki diğer konuları değerlendirdi.

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Burhan Kuzu'ya yumurtalı saldırı için, ''Bu tür saldırıları 2006 yılında bana yapanlar da aynı kişilerdi. Bunlar kadrolu protestocudur.'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılının başında İstanbul Dolmabahçe'de gençlerle bir araya geleceğini söyledi. Çelik, Başbakan'ın gençlerle buluşmasında sadece öğrencilerin değil çalışan kesimlerden de gençlerin olacağını bildirdi.

AK Parti'de basın toplantısı düzenleyen Çelik, Ankara Üniversitesi (AÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF)'deki Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'ya yumurtalı saldırı için, ''Bu tür saldırıları 2006 yılında bana da yaptılar. 2007 yılında yapanlar da aynı kişilerdi. Bunlar kadrolu protestocudur.'' dedi. Çelik, geçmişten ders alınması gerektiğini ve üniversite öğrencilerinin kimsenin kuklası olmaması gerektiğini bildirdi.

Bakan Çelik, İsrail tarafından ölenlerin ailelerine 100 bin lira tazminat ödeneceği yönünde yabancı bir haber ajansının haberi hakkında ise '''Dışişleriyle görüştüm. Herhangi bir resmi gelişme yok. Biz İsrail'den önce taziye, sonra tazminat bekliyoruz.'' diye konuştu. Çelik, kendilerinin İsrail hükümetini eleştirdiğini, bunun Yahudi düşmanlığı olarak algılanmasının doğru olmayacağını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, CHP'nin tutumunu eleştirerek, "Türkiye ana muhalefet döneminde siyasette çok kara bir dönem yaşıyor." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ankara'daki parti genel merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerini cevapladı. Kılıçdaroğlu'nun Başbakan ile ilgili wikileaks iddialarına ve üslubuna kızan Çelik, "Sayın Kılıçdaroğlu, bir ahlaksız olay genel başkanlığa taşıyabilir, ama wikileaks belgeleri ve çirkin üslubunuz sizi başbakanlığa taşımaz. Başbakan benimle televizyona çıksın diyorsunuz, bu sokak ağzı üslubunuzla Başbakan sizinle elbette televizyona çıkmaz. Sayın Başbakan kendi emsaliyle çıkar. Herkes kendi sıkletiyle çıksın. Kimse kendisini bu hale düşürmüş olan ana muhalefeti ciddiye almaz." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE ANA MUHALEFET DÖNEMİNDE ÇOK KARA BİR DÖNEM YAŞIYOR"

Kılıçdaroğlu'nun twitter isimli paylaşım sitesindeki yaptığı yorumlara da değinen Çelik, "Twitter'ini sevsinler senin." ifadesini kullandı.

Çelik, AK Parti'yı ırkçılık ve bölücülük yapmak ile itham eden Kılıçdaroğlu'na şunları söyledi: "AK Parti her türlü ayrımcılığı ayaklar altına almış bir oluşumdur. Sayın Kılıçdaroğlu Dersim'lidir. Ama Kılıçdaroğlu kendisine bile dürüst değildir. Kendisi Alevi- Kürt olmasına rağmen CHP beni bu halde kabul etmez düşüncesi ile bir anda Türkmen oldu. Ziya Gökalp Kürttür ve Türkçülüğün esaslarını yazmıştır. Bunlar önemli değil, insanın kendi kendisine karşı dürüst olması önemlidir."

Çelik, CHP'nin kendisiyle uğraştığını vurgulayarak, "Sühely Batum öğrencilere faşist derken, Kılıçdaroğlu başka bir şey söylüyor. Bremen mızıkası gibi her kafadan bir ses çıkıyor. Biz böyle bir partiyle TBMM'de çalışıyoruz. Türkiye ana muhalefet döneminde çok kara bir dönem yaşıyor. Biz de bize edilen iftiralara sessiz kalmıyoruz. Hakaret ve iftiralar karşılıksız kalmamalıdır." diye konuştu.

"BAHÇELİ, METİN YAZARLARINI DEĞİŞTİRSİN"

Hüseyin Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de grup toplantılarındaki okuduğu metnin yazarlarını değiştirme tavsiyesinde bulundu.

Çelik, "Devlet Bahçeli ikili münasebetlerde çok beyefendi görünümü veriyor. Ama her grup toplantısına çıktığında adeta köpürüyor. Bu metinleri Sayın Bahçeli'ye kim yazıyorsa bu metin yazarlarınızı değiştirin. Yakışmıyor, tek kelime ile yakışmıyor. Hepsi birer küfürname, hakaretname gibi." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

 



Bu haber 812 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,071 µs