En Sıcak Konular

G.Saray'da tüyler ürperten olay!

8 Aralık 2010 15:26 tsi
Galatasaray'da önceki gün yaşanan bir olay, tüylerimi adeta diken diken etti...

Rumen hoca, 45 kişilik transfer listesini Adnan Sezgin'e verdi. 30'u Rumen'di. O da konuyu Başkan Polat'la görüştü. "Sezon sonuna kadar kalırsa bakarız!" cevabı aldı. Sezgin, Teknik Direktör Hagi'ye "2-3 futbolcu alacağız. O da bizim istediklerimiz olacak" gibi şok bir mesaj verdi.

Galatasaray'da önceki gün yaşanan bir olay, tüylerimi adeta diken diken etti. Haber kaynağım çok kuvvetli olunca, Adnan Sezgin ve Teknik Direktör Gheorghe Hagi arasında yaşanan bu diyaloğun sizler tarafından da bilinmesini istedim.

BAŞARIYA AÇ FUTBOLCULAR

Hagi, Futbol A.Ş Müdürü ve kulüp menajeri Adnan Sezgin'e 45 kişilik futbolcu listesi verdi. Bunlardan 30'u Rumen'di. Hagi gerekçe olarak şunları söyledi: "Biz şampiyonlukları başarıya aç futbolcularla yaşadık. Yine öyle adamlar lazım. Rumenler ve Türkler birbirine çok benzer. Futbolcusu kavgacı, taraftarı ateşlidir."

SEZONU BİTİRİRSE...

Sezgin transfer listesini ve Hagi ile konuşmalarını Başkan Adnan Polat'a aktardı. Polat'ın verdiği yanıt çok tartışılacak cinstendi. Polat, Sezgin'e "Transferde yetkili sensin. Bildiğini yap. Eğer Hagi sezon sonuna kadar kalırsa, o zaman onun transfer listesini çalışırız" dedi. Sezgin, Hagi'ye döndü ve "2-3 futbolcu alacağız. Bunlar da bizim sana sunacağımız futbolcular içinden olacak" dedi. Bu sözler karşısında Hagi'nin şaşkınlığı büyük oldu.

IBRICIC'E YALANLAMA

Bu arada Hırvat medyası, Hagi'nin listesinin bir numaralı ismi olan Seniyad İbricic'in Galatasaray'a transfer olacağını yazdı. Hatta Hajduk Split'te forma giyen Hırvat futbolnunun yıllık 1 milyon Euro alacağını bile okurlarına duyurdu.

Ancak Adnan Sezgin dünkü idman sonrasında bu transferi yalanladı. Galatasaray'da bugüne kadar bazı şeylerin neden yolunda gitmediğini, şimdi daha iyi anlayacağınızı umuyorum.

 



Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,071 µs