En Sıcak Konular

Polat istifa diyenlere ne cevap verdi?

29 Kasım 2010 10:18 tsi
Beşiktaş derbisinin ardından yükselen istifa tezahüratlarına Başkan Adnan Polat, "Galatasaraylılık bu kadar ucuz değil" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Beşiktaş derbisi sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken istifa tezahüratlarının hatırlatılması üzerine ilginç bir cevap verdi. Polat  "Galatasaraylılık bu kadar ucuz değil, biz mücadelemizi vereceğiz" dedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 2-1 yenildikleri Beşiktaş derbisi sonrası üzgün olduklarını söyledi.

DÜŞÜŞÜN BİR YÜKSELİŞİ OLACAK

Polat, karşılaşma sonrası stattan ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Alınan sonuçlardan memnun değiliz, çok üzüldük. Bunlar Galatasaray'ın alışık olmadığı neticeler.

 Bu işin bu hale gelmesinde, kimseyi tek tek bireysel suçlamayacağım ama herkesin, hepimizin katkısı var, bunu düzeltecek olan da bizleriz. Özellikle teknik heyet ve futbolcular. Onlar da aynı şeyi ifade ediyorlar. İllaki bu düşüşün bir yükselişi olacak. Onun için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

KUVVETLİ OLMALIYIZ

Taraftarların istifa tezahüratlarının hatırlatılması üzerine Polat, “Şimdi bakınız, Galatasaraylı olmak demek bir yere düştüğünüz vakit orada ağlamak demek değil, düştüğünüz yerden daha kuvvetli olarak kalkıp mücadele etmek demektir. Galatasaraylılık bu kadar ucuz değil, biz mücadelemizi vereceğiz” şeklinde konuştu.

YETER ARTIK!  RİZKİMİZİ MAÇA VERİYORUZ

Polat'ın bu sözlerinin ardından hamile eşiyle birlikte başkanın yanına kadar gelen bir taraftar ağlamaklı bir sesle alınan kötü sonuçlar nedeniyle sitemde bulundu.

 

 Taraftar, “Doğmamış çocuğumun rızkını verip geliyoruz. Her hafta para veriyoruz. Kötü sonuçlar...Artık bıktık. Bunlar ne zaman bitecek” dedi. Başkan Polat da bunun üzerine açıklamalarına son vererek aracına binerek stattan ayrıldı.

FUTBOLCULARA KÜFÜR

Ali Sami Yen Stadı'nda yönetime ve futbolculara tepki gösteren taraftarlardan 60 kişilik bir grup, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin önünde futbolcuları bekledi. Sarı-kırmızılı takımı taşıyan otobüs, tesislerde taraftarların beklediği arka kapı yerine ön kapıdan içeri girdi.


Kafilenin içeri girişi sırasında orada bulunan sadece bir taraftar, futbolculara küfür etti.

Arka kapıda bulunan taraftarlar ise sürekli Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ı istifaya davet ederek, ''Herkes gider, biz kalırız, çünkü biz Galatasaraylıyız'' şeklinde tezahürat yaptılar.

Çevik kuvvet ekipleri eşliğinde stattan tesislere gelen futbol takımının otobüsüne, yolda da bazı taraftarların tepki gösterdiği görüldü.

Tesislerin karşısındaki Özhan Canaydın Parkı'nda uzun süre bekleyen taraftarları çevik kuvvet ekiplerinin uyarısıyla dağıldı.

Bu arada bir taraftar kombine kartını yırtıp yere atarak tepkisini gösterdi.



Bu haber 570 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,981 µs