En Sıcak Konular

Hakim karsını "Çirkinsin" deyip eve kapattı  

0 0 0000 00:00 tsi
Malazgirt’te görevli Hákim Murat Yıldız’ın, internette tanışıp 18 gün evli kaldığı eşi Derya Yıldız’ı, saçını yolup "Çirkinsin, kambursun" diyerek eve kapattığı iddia edildi.

ÇUKUROVA Üniversitesi Eğitim Fakültesi Teknik Ressamlık Bölümü 2’nci sınıf öğrencisiyken, Muş’un Malazgirt İlçesi’nde görevli Hákim Murat Yıldız (30) ile 2 Kasım 2006’da evlenen Derya Yıldız’ın (24) Adana ’da açtığı 77 bin YTL maddi ve manevi tazminat talepli boşanma davasına devam edildi.

Ablası suçladı

Tanık olarak dinlenen Derya Yıldız’ın ablası Hatice Ümit Doğan (40), Hákim Yıldız’ın kardeşini internetten kandırıp evlenmeye razı ettiğini belirterek, "Evlenene kadar ağzından sevgi sözcükleri eksik olmuyordu. Evlendikten sonra kardeşime zorla tacizde bulunup şiddet uygulamış. Saçlarını yolup, ’Sen çirkinsin, kambursun’ diyerek evde kapalı tutmuş. Kardeşime hayatı zindan etmiş" dedi.

Baba Burhan Kıyançiçek (63) de kızını almak için Malazgirt’e gittiklerinde kızını kapıcının evinde perişan vaziyette bulduğunu söyleyerek, "Kızıma şiddet uygulayan damadımla görüşmek istedim. Aracılara ’Kızlarını alsınlar götürsünler’ demiş" dedi. Doktor Feray Funda Baçgel de "Derya evlenmeden önce yanımda sekreterlik yaptı. Evlendikten 15 gün sonra telefonla arayıp eşinin şiddet uyguladığını, zor durumda olduğunu ağlayarak anlattı" diy konuştu.

Hákim: Beni kandırdı

İlk duruşmada 350 YTL tedbir nafakası ödemesine karar verilen Hákim Yıldız ise mahkemeye gönderdiği cevap dilekçesinde, "Kendini sürekli yanlış tanıtarak beni evliliğe ikna etti. Ruhsal, bedensel deformasyonlarını benden gizledi. Kötü kalpli ve akli dengesi yerinde olmayan birisidir. Asıl amacı benden maddi çıkar sağlamak" dedi. Duruşma ertelendi.
 
hürriyet



Bu haber 417 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,419 µs