En Sıcak Konular

Asena’yı vuran tetikçi dehşet saçtı

0 0 0000 00:00 tsi
'ASENA’ takma adıyla tanınan dansöz Onur Çakmak’ı 4 yıl önce tabancayla ayağından yaraladığı için tutuklanan 32 yaşındaki Ahmet Demir, Şanlıurfa’da alkol alıp bir iş yerine kurşun yağdırdı.

     Çevreden geçen 2 kişiyi yaralayan Demir, sığındığı ablasının evinde olayı anlatırken, yeğeni 11 yaşındaki Nur Erçimen’i kazayla vurarak ölümüne neden oldu.
      İddiaya göre Ahmet Demir, 3 ay önce müşteri olarak gittiği dondurma satan bir iş yerinde, gürültü yaptığı için çalışanlarca uyarıldı. Bunun üzerine Demir ile iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Dün alkol alan Ahmet Demir, saat 23.00 sıralarında, tartışmanın yaşadığı ‘Dondurmacı Zeki’ adlı iş yerine gitti. Tabancasıyla iş yerinin camlarına kurşun yağdıran zanlı, bu sırada yoldan geçen güvenlik görevlisi 28 yaşındaki Ömer Faruk Özgültekin'i ayağından, eşi 25 yaşındaki Kudret Özgültekin’i göğsünden yaraladı. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedaviye alınan çiftten Kudret Özgültekin’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
     
     YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜ

      Olaydan sonra motosikletiyle kaçan Ahmet Demir, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ablasının evine gitti. Demir, burada olayı yakınlarına anlatırken elindeki ruhsatsız tabancası kazayla ateş alınca, kurşun yeğeni Nur Erçimen’in göğsüne isabet etti. Ailesi tarafından Şanlıurfa Devlet Hastanesi’ne götürülen kız, yaşamını yitirdi. Telaştan yararlanan zanlı ise kaçtı.
      Erçimen’in cenazesi Devlet Hastanesi morguna götürülürken, kaçan Ahmet Demir'in yakalanması için çalışma başlatıldı.
     
     TATLISES İÇİN VURMUŞTU

      2003’te dansöz Asena’yı İstanbul Şişli’de silahla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Demir, ifadesinde Asena’nın bazı demeçlerinde İbrahim Tatlıses’e ‘light’ yakıştırmasında bulunduğunu, Şanlıurfalılara herhangi bir yakıştırma yapılmaması için böyle bir saldırıyı gerçekleştirdiğini söylemişti.
     
milliyet



Bu haber 861 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,742 µs