En Sıcak Konular

Bahçeli: PKK'nın iyi ve kötüsü olur mu?

9 Kasım 2010 12:20 tsi
MHP lideri Devlet Bahçeli Taksim'deki canlı bomba olayından sonra yaşananları eleştirerek, bir iyi bir de kötü PKK varmış gibi gösterildiğini iddia etti.

Bahçeli; partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Türkiye 8 yıldır AKP tarafından yönetiliyor. Bu sürede ülkemiz adına olumlu çok az şey yapıldığını üzülerek söylüyorum. Umutlar ve beklentiler hep boş çıkmıştır. AKP 8 yılı heba etmiştir. Bu 8 yılda küresel kanlı projelere ortak olunmuştur. Bu iktidar döneminde dünden daha mutlu ve daha müreffeh düzeyde değildir.

 

Taksim'deki canlı bombanın kimliği belirlenmiş ve bu kişinin PKK üyesi olduğu ortaya çıkmıştır. Katillerin canlı bomba olarak nasıl ölüm saçtığı bildiğimiz acı gerçekler halindedir. Saldırı sonrası hedef saptıran açıklamalar dikkatimizden kaçmamıştır. Gelişmeler bir iyi bir de kötü PKK'nın varlığı iddiaları için yoğun bir çaba harcandığı ortadadır. Terör örgütü PKK'yı aklamak için yoğun bir çaba harcanmıştır. Ortada cesedi parçalanmış da olsa Kandil'de eğitilmiş bir terörist bulunmaktadır. Bu cani ev tutmuş, yeşil kartla tedavi olmuştur, planlar yapılmıştır. PKK'lı teröristin elini kolunu sallayarak taksimin göbeğinde eylem yapmıştır. Herkesin telefonunu dinleyebilen sistemimiz bu kişiyi yakalayamamıştır. Eğer bu konuda önceden bir istihbarat eksikliği varsa emniyet teşkilatımızın ne iş yaptığı akıllarda soru işareti yaratmaktadır.

Tokat Reşadiye saldırısı, İskenderun'daki saldırı sonrası hükümet cephesinden farklı hedefler adres gösterilmişti. Son olarak Taksim saldırısı sonrası Başbakan bizzat kendisi başka unsurları hedef göstermiştir.

 

 



Bu haber 541 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,771 µs