En Sıcak Konular

Erbakan'ın doğum günü esprisi

29 Ekim 2010 19:41 tsi
Saadet Partisi'nin genel başkanı olarak aktif siyasete yeniden dönen Necmettin Erbakan bugün sivil toplum örgütleri temsilcilerini parti merkezinde kabul etti. Erbakan'ın hayli keyifli olduğu gözlerden kaçmadı...

Erbakan, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyeti parti genel merkezinde kabul etti.

Kabulde, bir gazetecinin, “Önümüzdeki günlerde seçim var. İktidara geleceğinizi söylüyorsunuz. Bu noktada diğer partilerle bir ittifak söz konusu mu?” sorusu üzerine Erbakan, “Türk halkı bizim iktidar dönemimizi özledi. Milli Görüş kadrolarının hizmetlerini özledi. Büyük kongremizi yaptık, şuurlandık ve çelikleştik. Kolları sıvadık, besmeleyi çektik, inşallah iktidara geleceğiz. Nasıl geleceğimizi hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

BU KADARA MERASİME GEREK YOK

Bir başka gazetecinin, “Bugün doğum gününüz ve aynı zamanda Cumhuriyet Bayramı neler söyleyeceksiniz?” sorusuna da Erbakan, şöyle yanıtladı:

“Ben, bu konuda doğum günümü kutlayanlara latife ile şu cevabı veririm: 'Doğum günüm için Türkiye'nin her yerinde bu kadar merasime ne gerek var?' Ama şunu ifade etmek isterim ki Cumhuriyet Bayramı'nda doğmak insanı memnun eden bir husustur. Cumhuriyetin kendisi de bir doğuştur. Onunla birlikte doğmuş olmak bir sevinç kaynağıdır. İnşallah beraberce doğduğumuz Cumhuriyetimizi lider ülke yapacağız, yeni bir dünya kuracağız ve bütün ülkelerin önüne geçireceğiz.”

"NE KOMÜNİZM NE KAPİTALİZM..."

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da yaptığı konuşmada, Saadet Partisi'nin Genel Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla Erbakan'a “hayırlı olsun”  ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Erbakan'ın başında bulunduğu partilerin milli ve manevi değerlere önem verdiğini ifade eden Gündoğdu, bu düşüncelerin Memur-Sen'in düşünceleriyle örtüştüğünü belirtti.

Gündoğdu, siyasetin insana hizmet için yapılmasını çok önemsediklerini anlatarak, Erbakan'ın geçmişte Başbakanlığı döneminde bunu en iyi şekilde yerine getirdiğine tanıklık ettiklerini ifade etti.Ahmet Gündoğdu, Erbakan'ın doğum gününü de kutladı.

Necmettin Erbakan, Memur-Sen'in çalışanların haklarını savunmak için canla başla çalışan bir kuruluş olduğunu söyledi. Prensip ve inanışları dolayısıyla Memur-Sen'i bir kardeş kuruluş olarak gördüklerini belirten Erbakan, şöyle konuştu:

“Bizim anlayışımızda hak aramak mukaddes bir görevdir. Mukaddes bir görev üstlendiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Ne komünizm ne kapitalizm, adil düzen inanışıyla memurlarımıza haklarını vermek için en güzel örneklerini sunmuştuk. Başbakan olur olmaz çalışanlara yüzde 50 verdik, ardından yüzde 30, daha sonra yüzde 25 verdik. Yaptıklarımız 15 senedir bir efsane olarak konuşuluyor. Geldiğimizde daha fazlasını vereceğiz. Yeniden geliyoruz, müjdeler olsun, bolluk bereket geliyor.”

BESMELEYİ ÇEKTİK, İNŞALLAH İKTİDARA GELECEĞİZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Türk halkının milli görüş kadrolarının iktidarını beklediğini iddia ederek, “Kolları sıvadık, besmeleyi çektik, inşallah iktidara geleceğiz” dedi.

haber7



Bu haber 754 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,708 µs