En Sıcak Konular

‘Aşk tuzağı’ şebekesi tutuklandı

0 0 0000 00:00 tsi
DENİZLİ'de işadamları, bankacı ve zenginlere ‘aşk tuzağı’ kurdukları öne sürülen 1'i üniversite öğrencisi kız 5 üyesi tutuklandı.

Şebekenin üniversite öğrencisi üyesi 21 yaşındaki Ayşegül Yıldız'ın, birlikte olmak için zengin kişileri eve çağırdığı, bu sırada ortaya çıkan diğer zanlıların, baskı ve şiddet uygulayarak bu kişileri gasp ettikleri belirlendi. Şebekenin bir bankanın şube müdürü, bazı işadamları ve bir serbest muhasebeciyi seks tuzağına düşürdükleri iddia edildi.
Olay, muhasebeci 40 yaşındaki O.B.'nin 1 ay önce jandarmaya başvurmasıyla ortaya çıktı. Muhasebeci O.B., kendisinden burs isteyen bir kız öğrencinin durumunu incelemek üzere evine evine gittiğini, ancak tuzağa düşürüldüğünü iddia eddi. O.B., evde Yılmaz Kaya ve adlarını bilmediği üç kişinin el ve ayaklarını bağlayarak, kredi kartlarından yaklaşık 10 bin YTL para çektiğini anlattı. Jandarma muhasebeci O.B.'nin şikayeti üzerine 35 yaşındaki Yılmaz Kaya'yı gözaltına aldı.
Jandarmanın aradığı Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Ayşegül Yıldız ve suça karıştıkları tespit edilen 29 yaşındaki Mustafa Çakır, 38 yaşındaki Gürkan Uzunbay ve 50 yaşındaki Feridun Bulgurlu da 2 hafta önce yakalandı. Gözaltına alınan üniversitesi öğrencisi Yıldız, zengin kişileri tuzağa düşürerek paralarını gasp ettiklerini itiraf etti. Mahkemeye sevkedilen üniversitesi öğrencisi Yıldız ile Yılmaz Kaya, Gürkan Uzunbay, Mustafa Çakır ve evsahibi Feridun Bulgurlu tutuklandı.
     
BANKACI, SİYASETÇİ VE İŞADAMI

Yapılan araştırmada şebekenin, bir bankanın şube müdürünü, bir siyasi partinin eski ilçe başkanını ve bazı işadamlarını tuzağa düşürdükleri ortaya çıktı. Şebeke üyesi olan üniversite öğrencisi Ayşegül Yıldız'ın, zengin ve mevki sahibi kişilerle çeşitli ortamlarda tanışıp, yakınlık kurduğu, daha sonra birlikte olmak üzere İncilipınar Mahallesi'nde bir eve çağırdığı, bu sırada Yılmaz Kaya, Gürkan Uzunbay, Mustafa Çakır ve ev sahibi Feridun Bulgurlu'nun evin bir odasına saklandıkları, üniversite öğrencisi ile tuzağa düşürdüğü kişi evde yakınlaştıkları sırada odada saklanan kişilerin ortaya çıktığı anlaşıldı. Üniversite öğrencisi genç kızın akrabaları olduklarını söyleyen şebeke üyelerinin, tuzağa düşürülen kişiyi döverek ve tehdit ederek paralarını gasp ettikleri kaydedildi. Tuzağa düşerek paraları gasp edilen çok sayıda kişinin tanınmış kişiler oldukları için şikayetçi olmadığı da belirtildi. Aşk tuzağı şebekesinden şimdiye kadar bir bankanın şube müdürü M.Ö., işadamı U.T. ve serbest muhasebeci O.B. şikayetçi oldu.


milliyet



Bu haber 371 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,459 µs