En Sıcak Konular

Hiddink'ten 7 yeni isme milli forma

29 Ekim 2010 11:25 tsi
Milli Takım'da operasyon için düğmeye basan Guus Hiddink, 7 yeni oyuncuya milli takım kapısını açmaya hazırlanıyor...

Hollandalı teknik adamın gençleştirme operasyonundaki isimler netleşiyor. A Milli Takım'da adeta devrim yapacak olan Hiddink'in, milli takıma 7 yeni gencin yanında, Trabzonsporlu Serkan Balcı'yı da davet edeceği öğrenildi.

Geçen hafta Türkiye'ye gelerek Trabzonspor-Gençlerbirliği, Fenerbahçe-Galatasaray ve Kayserispor-Beşiktaş maçlarını izleyen Hiddink'in hazırlık maçlarında forma vermeyi planladığı isimleri yardımcısı Oğuz Çetin'e ilettiği ve yokluğunda bu futbolcularla ilgili istatistiklerin hazırlanmasını istediği öğrenildi.

Hiddink'in ilk etapta, Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Süzen, Trabzonspor'dan Serkan Balcı, Gaziantepspor'dan Orhan Gülle, Kasımpaşaspor'dan Yekta Kurtuluş, Nürnberg'den Mehmet Ekici ve Eskişehirspor'dan Batuhan Karadeniz'i hazırlık maçlarında kadroya davet edeceği bildirildi.

Ekici'ye özel takip
A Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası grup elemelerine hazırlık amacıyla 17 Kasım ve 8 Şubat'ta oynayacağı maçlarda takibe aldığı genç oyunculara şans vermeyi düşünen Hollandalı teknik adamın, sezon başında Bayern Münih'den Nürnberg'e kiralanan 20 yaşındaki Mehmet Ekinci ile yakından ilgilendiği ve genç futbolcuyu bizzat arayarak kendisini ay-yıldızlı forma altında görmek istediği kaydedildi.

Hiddink'in futbolunu çok beğendiği Colin Kazım'ın durumu ise Fenerbahçe'de göstereceği performansa bağlı. Genç futbolcuyu takımda düşünen Hiddink'in,takımında süreklilik göstermesi durumunda 17 Kasım'daki hazırlık maçında forma giyebileceği belirtildi.

Almanya ve Azerbaycan maçı kadrolarında yer alan bazı oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanan Guus Hiddink'in Tuncay Şanlı'ya bir kez daha şans vermeyi düşündüğü, Nihat Kahveci, Hakan Balta, Gökhan Zan gibi isimlerle ise vedalaşmaya hazırlandığı, ancak bu konudaki kararının netleşmediği ileri sürüldü.

SERKAN BALCI
2007 yılında Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer olan deneyimli oyuncu 1983 doğumlu. Son olarak 19 Kasım 2008'de Avusturya ile oynanan hazırlık maçında Fatih Terim tarafından kadroya alındı.

GÖKHAN SÜZEN
1987 doğumlu Gökhan 2006 yılından beri İstanbul B.B. forması giyiyor. Galatasaray alt yapısından yetişti. Hiç milli olmadı.

YEKTA KURTULUŞ
1985 doğumlu. İzmirspor alt yapısından yetişti, 2007'de Kasımpaşa'ya transfer oldu. Bugüne dek hiç milli olmadı.

ORHAN GÜLLE
Esenlerspor ve Beşiktaş alt yapısından yetişen 1992 doğumlu Orhan sezon başında Gaziantepspor'a transfer yaptı ve ilk kez profesyonelliğe adım attı.

BATUHAN KARADENİZ
1991 doğumlu olan genç oyuncu Beşiktaş alt yapısından sivrildi. 2'si A milli olmak üzere 60 kez milli göreve davet edildi.

HASAN ALİ KALDIRIM
Sezon başında Kayserispor'a transfer oldu. U-19 ve U-21 milli takımlarında 14 kez görev yaptı. 21 yaşındaki genç oyuncu Neuwield doğumlu, gurbetçi bir ailesinin çocuğu.

SERDAR KESİMAL
1989 Wuppertal doğumlu... Geçen yıl Kayserispor'a geldi. 18 kez U-21 milli takımı forması giydi.

MEHMET EKİCİ
Münih doğumlu. Kariyerine Unteraching takımında başladı. 1997 yılında Bayern Münih alt yapısına geçti. Sezon başında Nürnberg'e kiralandı.

bugün



Bu haber 626 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,210 µs