En Sıcak Konular

Arda'dan çok gizli imza

28 Ekim 2010 10:24 tsi
Arda Turan'ın 31 Mayıs 2012'de bitecek olan mukavelesini gizli bir operasyonla 2013'e uzatıldı...

Sarı-kırmızılı yönetim, yıldız futbolcunun 31 Mayıs 2012'de bitecek olan mukavelesini gizli bir operasyonla 2013'e uzatarak, Futbol Federasyonu'na gönderdi. Cim-Bom böylece gelecekte Arda için Avrupalı devlerle yapacağı pazarlıkta elini güçlendirdi

Galatasaray Yönetimi, Kaptan Arda Turan'ı sağlama aldı. Sarı-kırmızılılar, her konuda anlaşma sağlanan yıldız futbolcunun yaklaşık 19 ay sonra bitecek olan sözleşmesini 2013'e kadar uzattı.
Cim-Bom'un, Arda ile 31 Mayıs 2013'e kadar nikah tazelemesi sevinç yarattı. Sarı-kırmızılılar, yenilenen sözleşmeyi önceki gün Futbol Federasyonu'na gönderdi. 2013'e uzatılan sözleşmeyle ilgili bilgiler federasyonun bilgi ekranında da yer aldı. TFF tarafından hemen işleme konulan yeni sözleşme 1 Haziran 2012 tarihinde başlayacak ve 31 Mayıs 2013'e kadar geçerli olacak.
Galatasaray, 23 yaşındaki kaptanına geçen yıl yaptığı yüzde yüzlük zammın ardından yeni sözleşme karşılığında tavan fiyat uyguladı. Buna göre Arda, 2012-2013 sezonunda yıllık 3.2 milyon euro alacak. Geçen yıl 1 milyon euroluk ücretini 2 milyon euroya çıkaran genç yıldız, böylece Elano ile birlikte takımın en fazla para kazanan isimleri arasına girecek.

YÖNETİM KOZU KAPTI

Galatasaray bu gizli operasyonla kaptanın yaklaşık 1.5 yıl sonra serbest kalma ihtimalini ortadan kaldırdı. Sarı-kırmızılı yönetim aynı zamanda gelecekte Avrupa'nın dev kulüpleriyle yapılacak pazarlıkta önemli bir kozu eline geçirmiş oldu.

Sezon başında Galatasaray'da kalma kararı alarak Avrupa'ya gitme hayallerini erteleyen Arda en geç 2 yıl içinde yurt dışına açılma hesapları yapıyor. (Milliyet)



Bu haber 568 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,184 µs