En Sıcak Konular

Tekin'den 29 Ekim Resepsiyonu açıklaması

27 Ekim 2010 18:39 tsi
Gürsel Tekin: Ortada bir krizi yok. Belli bir kesim gündemi değiştirmek için bir krizmiş gibi algılatıyor. Bu doğru birşey değil. Biz kriz olarak görmek istemiyoruz, görmüyoruz.

İstanbul Sanayi Odası Ekim ayı olağan meclis toplantısına katılan CHP MYK üyesi Gürsel Tekin, toplantı öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir soru üzerine Gürsel Tekin aslında böyle bir krizin olmadığını söyleyerek, "Medyamız bir kriz yarattı. Sonuç itibariyle bir resepsiyon, yıllardır yapılan. Genel başkanımız bir karar vermiş, isteyen katılabilir, istemeyen arkadaşlarımız katılmaz. Niçin bir kriz haline dönüştü, anlamış değilim" dedi.

Tekin, "sizin tavrınız nedir ? diye soran gazetecilere, "Bana bir davet gelmediği için bir tavır söylemek zorunda değilim. Keşke davet gelseydi de, ona göre tavrımızı koymuş olsaydık. Bana davet gelmiş değildir. Ama davetli olan arkadaşlarımız elbette kendi iradelerini kullanacaktır. Gitmek isteyen gidecektir. Gitmek istemeyen gitmeyecektir. Kaldıki birçok milletvekili arkadaşlarımıza da sordum, sayın Necdet Sezer ve sayın Demirel dönemlerinde de çok sayıda arkadaşlarımız bu resepsiyonlara hiç katılmamışlar. Ama ne olduysa bu dönem bir sorun, bir kriz haline dönüştü. Ortada bir kriz yok. Belli bir kesim gündemi değiştirmek için bir krizmiş gibi algılatıyor. Bu doğru birşey değil. Biz kriz olarak görmek istemiyoruz, görmüyoruz" diye konuştu.

hurriyet



Bu haber 617 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,748 µs