En Sıcak Konular

BBP'den genel seçim açıklaması

27 Ekim 2010 14:32 tsi
BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu'ndan genel seçim açıklaması...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve Genel Muhasip Yardımcısı Ekrem Alfatlı, 2011 genel seçimlerine BBP adı ve amblemi ile gireceklerini belirtti. Alfatlı, "milli, demokratik bir merkez çatı" altında girmeyi planladıkları seçimde mutlaka kendi amblemlerini kullanacaklarına vurgu yaptı.

Ekrem Alfatlı, BBP'nin geçen seçimlerde kurucu genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatına rağmen 1 milyon oy aldığını belirterek, ''BBP bu seçimlere de kendi amblemi ve ismiyle katılacaktır. BBP'nin ittifaklara bakışı ortadadır. 18 yıllık geçmişi bulunan partimiz, ülkeyi sıkıntıya sokan bölücü terör, ekonomik terör ve ahlaki terör noktasına bakarak hiçbir vebale girmeyen tek partidir." dedi.

Milletin kendilerinden kamuoyuna mal olmuş ve halk tarafından sevilen kişilerle bir araya gelmeyi istediğini kaydeden Alfatlı, "Halkımızın bizden istediği ve bizimde 'Milliyetçi Siyasi Kuvvetler' diye adlandırdığımız siyasilerle 'milli, demokratik bir merkez çatı' oluşturarak seçimlere gitmektir." şeklinde konuştu.

Kamuoyunun kendilerine; "Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu çok seviyoruz, sizi de de çok seviyoruz. Ama bu baraj sistemi çok yüksek, çok adaletsiz, şunlarla bir araya gelseniz." dediklerini aktaran Alfatlı, bunların ise Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Hasan Celal Güzel ve Ramiz Ongun gibi halk tarafından sevilen, kişiler olduğunu söyledi.

Milletin isteği doğrultusunda kapalı kapılar ardından değil, milletin önünde görüşeceklerini vurgulayan Ekrem Alfatlı, şunları söyledi: "Hukukumuzu eşitliyoruz, yan yana, eşit şartlarda milletin bizden bu isteğini, yani milletin elini birlikte 'rahatlatalım' diyoruz. Milletin temsil edildiği bir meclis, gerçekten milletin menfaatine olacaktır.''

"BBP, 2011 SEÇİMLERİNE KENDİ ADI VE AMBLEMİ İLE GİRECEK"

İktidarın 8 yıldır başarılı olamadığını öne süren Ekrem Alfatlı, gerginlikten beslenen iktidar ve muhalefetin yine seçimler öncesi yeni gerginliklerin peşinde olduğunu savundu. İktidar ve muhalefet ile bir avuç azınlığın dışında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının halinden memnun olmadığını iddia eden Alfatlı, şöyle konuştu: "TÜİK verilerine göre Türkiye'nin 525 milyar dolar borcu bulunmakta. Açlık sınırı 833 lira. 2 bin 500 liranın altında kazancı olanlar yoksulluk sınırında. TÜİK verilerine göre asgari ücretliler, emekliler, engelliler, çiftçi ve köylü, yani 60 milyon insanımız ya yoksulluk sınırının altında ya da açlık sınırının altında." 2011 genel seçimleri için BBP kadroları olarak çalışmalarımıza hız verdiklerini anlatan Ekrem Alfatlı, kendi akraba ve yakınları başta olmak üzere fert fert dolaşıp parti programı ve projelerini anlatacaklarını sözlerine ekledi.

CİHAN

 



Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,389 µs