En Sıcak Konular

AK Parti seçmeni NLP ile ikna edecek

27 Ekim 2010 12:08 tsi
İzmir'de AK Parti Kadın Kolları Konak İlçe Başkanlığı'na kişisel gelişim uzmanı, 45 yaşındaki Sevim Tozan atandı.

İzmirli kadınların ‘yaşam tarzı endişeleri’ni iletişimle gidermeyi amaçlayan Tozan, ‘Anahtara uygun kilit’ sloganıyla oyların düşük olduğu ilçelerde ofis açacak, ‘Gel tanış olalım’ toplantıları yapacak.

Kentte otellerin oda ve restoranlarını döşeyip, personelin üniformalarını tasarlayan kurumsal tekstil şirketinin sabihi Sevim Tozan, Ak Parti Konak İlçe Başkanlığı'na atandı. Tekstil mühendisi Tozan'ın yüzü, 15 yıl önce Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu parçalandı. Sevim Tozan'ın sol göz çevresi ve elmacık kemiğine 27 dikişin atıldığı yüzü, yedi yılda düzeldi. Tozan, “32 yaşında yüzü paramparça olan, aynaya bakmaktan korkan biriydim. Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yüzümü 24 yaşında pratisyen bir hekim dikti. Şansıma hekim plastik cerrahide ödül almış genç hekimdi. Yüzüm ilk dikişten sonra estetik görmedi, ancak çok iyi toparladı. Şu anda ben anlatmasam kimse yüzümde iz olduğunu fark etmiyor” dedi.

Sevim Tozan, kazadan sonra başlayan ‘ikinci hayat’ını kişisel gelişime adadı. NLP (Beyni anlama ve onu etkin bir biçimde kullanma yollarını öğreten teknik) üzerine eğitim alan Tozan, doktor Ala Elcircevi'den gözbebeği hareketlerinden kimlik çözümleme, beyin dili, vücut dili, ikna edici iletişim dersleri aldı. Siyasete Ak Parti'de başlayan Sevim Tozan, Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu üyeliği, Konak Belediyesi Meclis üyeliği görevlerine bir yenisini daha ekleyerek, Kadın Kolları Konak İlçe Başkanı oldu.

Konak'ta kadınların ‘yaşam tarzı endişeleri’ni NLP ile gidermeyi amaçlayan Sevim Tozan, ilk önce yönetim kurulu üyelerine NLP seminerleri verecek. ‘Yol yoksa açacağız’ ve ‘Anahtara uygun kilit’ sloganlarını benimseyen Tozan, partiye karşı en yüksek direncin olduğu Alsancak, Güzelyalı gibi semtlerde ofis açacaklarını, ‘gizli AK Partili’leri aktif hale getireceklerini, ‘Gel tanış olalım’ toplantılarıyla kendilerini anlatacaklarını söyledi.

Tozan, NLP ile iknayı şöyle anlattı:

“İletişimde güven ve paylaşım çok önemli. Stratejimiz ‘Yol yoksa yol açarak, durmak yok yola devam.’ İzmir'de önyargıları aynı dili konuşarak yıkacağız. Nezaketli İzmirli ‘hayır’ diyemez. Bilgi alır, kararı kendisi verir. Biz onlara bilgiyi vereceğiz. Onların içlerinde olacağız. İlk ofisi Güzelyalı'da açacağız. Parti binası gibi olmayacak ama içinde yayınlarımız yer alacak. O mahallede Ak Parti'ye oy veren ama bunu yakın çevresinden bile gizleyenler yer alacak. Orası buluşma, tanışma noktası gibi hizmet verecek. Zemin katlarda açacağımız bu ofislerin sayısını artıracağız. ‘Gel tanış olalım’ toplantıları düzenleyerek, parti üyesi olmayanlara kendimizi anlatacağız.”

hurriyet



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,528 µs