En Sıcak Konular

29 Ekim'de bu yollara aman dikkat!

26 Ekim 2010 15:54 tsi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İşte o yolların listesi...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ekim 2010 Cuma günü Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılacak tören nedeniyle saat 06.00'dan törenin bitimine kadar Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm yollar, Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi ve buralara çıkan bütün yollar, Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi-Oğuzhan Caddesi-Millet Caddesi-Topkapı Edirnekapı Kavşağı-Vatan Caddesi kesişim noktası Mahmutbey-Topkule ile Mahmutbey Köprüsü Habibler Yolu araç trafiğine kapatılacak.

Kapatılan yollara alternatif olarak, D-100 Karayolundan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücüler, Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray veya Haliç Tüneli Ayvansaray ışıklardan Balat yolunu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini kullanabilecek.   

E-80 Karayolunu kullanacak sürücüler, Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametinden, sahil yolunu kullanacaklar ise sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci yönünden istedikleri yerlere ulaşabilecek.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih'teki hastanelere gidecek gerek ambulans, gerekse diğer araç sürücüleri, sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa-Çapa-Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine varabilecek. Fatih istikametinden hastanelere gidecek sürücüler ise Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanabilecek.

KADIKÖY'DEKİ KUTLAMA

Bu arada, Bağdat Caddesi Fener mevkisinde yapılacak tören nedeniyle de Hulusi Behçet Caddesi, Doktor Faruk Ayanoğlu Caddesi ve Bağdat Caddesi'nin Suadiye trafik ışıklarından Kızıltoprak Meydan'a kadar olan kısmı ile bu caddeye çıkan tüm ara sokaklar, Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi, Cemil Topuzlu Caddesi'nden Bağdat Caddesi'ne çıkan tüm ara sokaklar saat 08.00'den itibaren tören bitimine kadar kontrollü olarak trafiğe kapatılacak.

Sürücüler, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, D-100 Karayolu güzergahına çıkan yolları kullanabilecek.



Bu haber 562 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,261 µs