En Sıcak Konular

Uzman Çavuş'un kıskançlık cinneti

25 Ekim 2010 17:06 tsi
Kıskançlık krizine giren uzman çavuş bilgisayarda arkadaşlık sitelerine girdiğini düşündüğü eşini beylik tabancasıyla öldürdü

Hakkari'de kıskançlık krizine giren Piyade Uzman Çavuş Enes Tamur (25), bilgisayarda arkadaşlık sitelerine girdiğini düşündüğü eşini beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.

Tamur'un lisede öğrenim görürken eşini kaçırıp evlendiği eşi Müfide Tamur'un arkadaşlık değil, psikolojik destek sitelerine girdiği belirlendi. Hakkari Dağ Kumando Tugayı'nda görevli Piyade Uzman Çavuş Enes Tamur, saat 02.00 sıralarında alkollü halde geldiği Tekser Konutları'ndaki evinde eşiyle tartıştı.

Tamur, bilgisayarın başında gördüğü eşinin arkadaşlık sitelerinde dolaştığını düşünerek kıskançlık krizine girdi. Tamur, aralarında çıkan tartışma sonucunda 3 çocuk annesi eşi Müfide Tamur'u (23) beylik tabancasıyla vurdu. Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tamur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra kayıplara karışan Uzman Çavuş Enes Tamur, bir süre sonra suç aleti silahla birlikte polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Tamur çiftinin çocukları Sevil (5), Naz (3) ve Hira (1,5)'e askeri yetkililer sahip çıktı.

ARKADAŞLIK DEĞİL, PSİKİLOJİK DESTEK SİTELERİNE GİRİYORDU

Olay sonrası polisin bilgisayarda yaptığı incelemede, Tamur'un arkadaşlık değil, psikolojik destek sitelerine girdiği belirlendi. Komşuları, Tamur'un eşini çok sevdiğini, gece tartışma ve iki el silah sesinin ardından Uzman Çavuş'un 'ambulans çağırın' diye bağırdığını duyduklarını belirtti.

Öte yandan Enes Tamur'un 6 yıllık eşini 50. Yıl Lisesi'nde okurken kaçırıp evlendikleri öğrenilirken, Adana'nın Kozan ilçesi Güneri köyünde yaşayan akrabaları olayın cinayet değil, kaza sonucu olabileceğini ileri sürdü. Tamur ailesinin akrabaları, "Onlar birbirlerini delicesini sevdi ve kaçarak evlendi. İki hafta önce burada tatil yaptılar. Aralarında hiç bir sorun yoktu" dediler.



Bu haber 722 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,392 µs