En Sıcak Konular

Bursa yönetiminden ilginç itiraf!

25 Ekim 2010 16:23 tsi
Bursasporlu yöneticiler 1 gün de olsa Trabzonspor'a verdikleri liderlik için ilginç bir itirafta bulundular.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Ankaragücü'nü 5-1 yenen Bursaspor'da, lig liderliğini Trabzonspor'dan geri almanın mutluluğu yaşanıyor. Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, Trabzonspor'un bir günlüğüne liderliğe oturması nedeniyle gece uyuyamadığını söyledi.

Yazıcı, son birkaç maçtır takımın üzerinde adeta kara bulutlar dolaştığını belirterek, Ankaragücü karşısında takımın gerçek kimliğini sahaya yansıttığını kaydetti. Taraflı tarafsız herkesi mutlu eden bir oyun oynandığını vurgulayan Yazıcı, 'İşte mücadele bu, işte Bursaspor bu' dediğini ifade etti.

UYKU UYUYAMADIK

Alınan galibiyetle gelecek haftalara dair büyür bir güven verildiğinin altını çizen Yazıcı, şöyle konuştu:

"Başta teknik ekip olmak üzere bütün futbolcu arkadaşları kutluyorum. Bu hafta Trabzonspor'a liderliği kısa süreliğine verdik. Bizimi için iyi bir şey değildi. Gece uyuyamadık. Liderliği geri aldık ama daha önemlisi, ileriye dönük güven verdik. Bursaspor'un başarısını hazmedemeyenlere de cevap vermiş olduk."

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe ve Manchester maçlarının oynanacağını dile getiren Yazıcı, "Bursaspor şunu gösterdi; ben gerçekten kadro kalitemi sahaya yansıtırsam, karşımdaki takım son haftaların flaş takımı Ankaragücü de olsa, Manchester de olsa, Fenerbahçe'de olsa ona bakmam, ben işime bakarım. Bize bu güveni verdi."

SIRA FENERBAHÇE'DE

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren ise, cuma günü karşılaşacakları Fenerbahçe'yi de yenebileceklerini ifade etti.

Eren, "Takımımız ilk yarı fırtına gibi esti. 30 dakikaya 5 gol sığdırdı. Çok mutluyuz. Biz bu pozisyonlara daha önceki maçlarda da girdik. Pozisyon sıkıntımız yok ama bu maçta gole çevirmeyi başardık. Güzel bir galibiyet aldık. Takımımıza iyi bir özgüven de geldi. Cuma günü oynayacağımız Fenerbahçe maçı bizim için dönüm maçı olarak görüyorum. İnşallah taraftarımızın da yardımıyla, futbolcularımızın da konsantrasyonu ile Fenerbahçe maçını alacağımızdan da şüphe duymuyorum. Şampiyonluk yolunda bir dönemeci daha dönmüş olacağız."



Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,353 µs